У п'ятницю, 31 серпня, в Донецьку стався вибух біля кафе "Сепар" на бульварі Пушкіна. Спочатку було відомо про смерть ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.

У суботу, 1 вересня з'явилася інформація, що від отриманих травм помер охоронець Захарченка. Про це повідомляють сепаратистські ЗМІ.

Крім Захарченка під час вибуху на парковці ресторану "Сепар" на бульварі Пушкіна в центрі Донецька також загинув один з його охоронців. Також 12 осіб отримали травми різного ступеня тяжкості.

Уточнюється, що життю постраждалих на даний момент нічого не загрожує.

Популярні новини зараз

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК

Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Ватажок ДНР 42-річний Олександр Захарченко був смертельно поранений під час вибуху в кафе "Сепар" на вулиці Пушкіна в Донецьку в п'ятницю, 31 серпня.

У відомому серед терористів кафе "Сепар" стався потужний вибух. В результаті якого серйозно постраждала одна людина. Пізніше стало відомо, що на момент події близько закладу знаходилися машини кортежу Захарченко.

Джерела повідомляють, що вибух стався безпосередньо біля автомобілів біля входу в кафе, а не всередині нього. Кафе знаходиться в декількох сотнях метрів від резиденції глави ДНР Олександра Захарченко.

Саме він і став тим потерпілим. Поранення стало смертельним для голови терористів.

На місце події прибуло безліч машин екстрених служб, включаючи поліцію, ДАІ і швидку допомогу. Вся територія оточена на даний момент. Стало відомо про ще трьох постраждалих в результаті вибуху. Вони отримали травми різного ступеня тяжкості.

Нагадаємо, убийство Захарченко: як українці запам'ятають ката наших героїв.

Як повідомляв "Знай. ua", "Спасибі, Йосип Давидович! Від усього серця!": соцмережі вибухнули з-за смерті глави "ДНР" Олександра Захарченко.

"Знай. ua" писав, що убитий Олександр Захарченко: всі подробиці підриву ресторану "Сепар".