В Ростові-на-Дону відбулася до мурашок по шкірі страшна історія. Місцевий житель вирішив встромити собі в голову ножа. ДИвно, але він вижив.

І більш того, бідолаха самостійно назвав свої особисті дані.

За повідомленнями місцевих ЗМІ і відео, яке виклали на YouTube, стало відомо, що чоловік постійно був у свідомості. Свій дивний вчинок він пояснив тим, що "голова хотіла дихати".

Увага, відео містить сцени насильства і може виявитися неприйнятним для деяких користувачів!!!

Популярні новини зараз

ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що італійська поліція спільно з Європолом затримала одного з найрозшукуваніших мафіозі з угрупування "Коза Ностра". Затримали підозрюваного 1 жовтня в селі Віта комуни Трапані на Сицилії. Про це повідомляє Європол.

За даними Європолу, затриманий - 52-річний Віто Марино, є сином одного з керівників "Коза Ностри", якого в 1986-му році вбив глава мафії Денаро.

Італійська влада розшукувала Віто Маріно з 2016 року, його підозрюють у причетності до потрійного вбивства 12-річної давності. За даними агентства, він у серпні 2006 року на віллі в Брешії, на півночі Італії, убив сім'ю Коттареллі - батька, матір і їх 17-річного сина.

Варто нагадати, що в Києві група невідомих напала на знімальну групу журналістів проекту "Назвичайні новини". Відповідний ролик поширили в мережі свідки інциденту, який стався увечері 4 жовтня. Кореспонденти у той час знаходилися в районі станції метро "Теремки", готували сюжет про боротьбу правоохоронців з нетверезими водіями.

Нагадаємо, ваші автомобілі під загрозою: вандали в Києві вийшли на полювання.

Як повідомляв Знай.uа згвалтування поліцейського у Василькові: суд виніс несподіваний вирок.

Знай.uа писав, нашестя роботів почалося: отримано перше тривожне повідомлення людству.