Нові подробиці жахливої війни на Донбасі. Бойовики продовжують знищувати і топтати українську землю. Терористи прицільно обстрілюють ООС, солдати вмирають кожного дня, багато поранених. Донбаські терористи застосовують зброю заборонену Мінськими угодами.

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї по хутора Вільного, зі стрілецької зброї обстріляв опорний пункт в Мар'їнці, застосував міномети 82-го калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатомети, великокаліберні кулемети і стрілецьку зброю по позиціях Об'єднаних сил в районі Павлополя, а по захисникам Гнутово вівся вогонь з станкового гранатомета", – йдеться у штабі ООС.

В результаті обстрілу українських позицій один військовослужбовець був поранений, незважаючи на що, як стверджується, ситуація в районі проведення операції залишається контрольованою.

Нагадаємо, що кожен день ведеться облік поранених і загиблих бійців. Всі угоди, які є фундаментом мирного врегулювання конфлікту були порушені. Чи є сенс підписувати нові "угоди", якщо навіть і ці дотримані не були. На даний момент немає оптимального рішення по врегулюванню конфлікту на Донбасі, яке влаштувало б усіх.

Популярні новини зараз

Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК

Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили

Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя

Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки

Показати ще

"Знай.ua" повідомив: Не витримали? На Донбасі російські окупанти підірвали самі себе. "При цьому передача посад російськими офіцерами інженерних служб, в тому числі технічної документації, карт, схем установки і обслуговування мінних полів, проводилася формально і з порушеннями, що привело до підриву на власних мінних полях особового складу супротивника і цивільного населення", - сказав спікер.

"Знай.ua" писав раніше: ООС в дії: українські військові впевнено прориваються вперед і відвойовують Донбас. У понеділок, 1 жовтня, стало відомо, що з початку проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі військовослужбовці Збройних сил України взяли під контроль понад 15 кв. км української території. Також начальник прес-центру ООС додав, що ці дії українські військові проводять при повному дотриманні всіх Мінських домовленостей.