На телеканалі "Росія 1" в ефірі пропагандистської передачі "60 хвилин" показали карту Україну з регіонами, які нібито повинні відійти Росії та Польщі.

Фото опублікував у своєму Twitter користувач з ніком Ukr_Che.

На карті західна частина України позначена як "території, які отримає Польща". Області з центрами в Одесі, Херсоні, Донецьку і Харкові відзначені як "території, які отримає Росія".


"Все не вгамуються. П'ятий рік цю дичину втирають", "А хіба їм Китай дозволив такі карти малювати?", "Хоче око, та штани рвуться", "Щас мадяри будуть обурюватися, що їм Ужгород не віддали", "Немає ніякої Росії: є тимчасово відібрані території Китаю, і цей час закінчується", - пишуть коментатори.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами

Показати ще

Раніше ми писали, що український журналіст Роман Цимбалюк змусив офіційного представника Міністерства закордонних справ Росії Марію Захарову безглуздо виправдовуватися за вбивство ватажка "ДНР" Олександра Захарченко.

Питання українського репортера загнало дипломата країни-агресора в глухий кут. 7 вересня під час щотижневого брифінгу офіційного представника МЗС РФ Цимбалюк запитав Захарову про те, чи зможе вона довести причетність України до ліквідації Захарченко, про що вона неодноразово заявляла.

"Ви вимагали від Великобританії доказів того, що Росія причетна до подій в Солсбері. Тим не менш, ви заявляли, що Україна причетна до вбивства Захарченко. Ви могли б якісь докази надати?" - Цимбалюк звернувся до Захарової.

Також ми повідомляли, що екс-депутатка від "Партії регіонів" Олена Бондаренко вибухнула новим ударом антиукраїнської пропаганди на росЗМІ.

При цьому, увагу громадськості привернули не тільки її бредні, але і зовнішність. Про що свідчать численні повідомлення в соцмережах.

Користувачі соціальних мереж звернули увагу на обличчя Бондаренко, яке ймовірно підправив пластичний хірург.

Нагадаємо, Тимошенко і скандальну подружку Януковича "розтягує" один і той же чоловік.

Як раніше повідомляв Знай.uа, краща подруга Путіна терміново покинула Росію.

Знай.uа писав, що "Правий сектор" створив місця для поцілунків у Путіна під носом.