В місті Вишгород Київської області стався мовний скандал в магазині "ЕКО Маркет".

Цю інформацію повідомив на своїй сторінці в Facebook користувач Oleh Oleg.

"Отже, "ЕКО Маркет" під Києвом (Вишгород, вул. Набережна, 2Б). Касир Юхименко починає задавати мені питання іноземною мовою, я прошу українською, на що вона різко відмовляє. Я повідомляю, що вона порушує закони України, за яким обслуговування/надання інформації за замовчуванням має відбуватися українською мовою. Вона нахабно говорить, що "а я не розумію "укрÁінській". І взагалі я "русская""

Я прошу покликати адміністратора і книгу скарг. Адміністратор не приходить, за касирку намагається заступитися охоронець-жінка, яка знову ж таки в різкій формі заявила, щоб я не затримував тут людей (хоча я нікого не затримував, пробив весь товар і заплатив карткою)" користувач мережі

Популярні новини зараз

"Заморозки не буде": відома тарологиня відповіла, коли припиняться обстріли, і якою буде осінь 2024

В Україні готують новий реєстр чоловіків: що зміниться у військовому обліку

Доплата 944 грн: хто з пенсіонерів може розраховувати на допомогу

Три категорії пенсіонерів, кому піднімуть виплати

Показати ще

Чоловік розповів, що за кілька хвилин, з'явилася адміністратор. Жінка не назвала свого імені і відразу ж перейшла на підвищені тони.

""Книгу скарг" на моє прохання надавати відмовилася, пропонуючи її мені самому шукати по магазину. Довелося викликати поліцію. Приїхали швидко, через хвилин сім. Але на місці не захотіли з'ясовувати, де знаходиться "Книга скарг", і чому мені відмовили в цьому праві співробітники магазину відомої мережі.

Пропонували проїхати в райвідділ для оформлення заяви, на що я категорично відповів відмовою (хто тут потерпілий, вибачте? І дружина з маленькою дитиною вже зачекалися в машині). Все таки прийняли заяву на місці" користувач мережі

Крім того, чоловік зазначив, що на офіційній сторінці "ЕКО Маркету" коментар видалили, а також закрили можливість їх залишати. Після інциденту чоловік ще раз повернувся в магазин і все-таки залишив відгук у "Книзі скарг".

У Facebook відзначили, що всім українцям варто поводитись як Олег.

Нагадаємо, скандальний ТРЦ незабаром відкриється у Києві.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", магазин H&M буде продавати все в три дорога.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що співробітник McDonald’s відмовився говорити українською.