"Новичок" тестували на людях? Шокуючі подробиці у справі Скрипалів

Отруєння Скрипалів


Нервово-паралітичну отруту "Новичок", якою отруїли екс-агента ГРУ Сергія Скрипаля і його доньку, вчені називають "бомбою уповільненої дії".Так, якщо речовина не вбиває свою жертву одразу, то через десятки років вона помре в страшних муках. Згідно з даними дослідження, радянський військовослужбовець Володимир Петренко був одним із тих, хто в 1982 році погодився, щоб на ньому випробували цю речовину. На військовому застосовували "допороговую" дозу, яка не завдає видимої шкоди людському організму.


Патрульний потрапив під колеса "львівської Зайцевої"

ДТП у Львові

Популярні новини зараз

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще


У Львові біля Національного університету ім. Івана Франка 45-річний водій автомобіля Suzuki Vitara збив лейтенанта поліції, який патрулював місто на велосипеді.


Дивіться: ДТП у Львові


Обвал мосту спровокував дорожній колапс

Обвал мосту у Запоріжжі


На мосту Преображенського в Запоріжжі маршрутка, при спробі обминути місце дорожньо-транспортної пригоди, сама потрапила в аварію. Транспортний засіб продавив в асфальті наскрізну дірку. Маршрутка буквально зависла на висоті близько 30 метрів.


Єдина помісна церква: митрополит розповів, що чекає на Україну

Патріархи Варфоломій та Кирило


Митрополит Гальський Еммануїл розповів, що у Вселенському патріархаті відбулось призначення екзархів до України для виконання конкретних завдань. Зокрема, він наголосив, що основною місією представників Вселенського патріархату в Україні стане повномасштабне будівництво помісної незалежної Церкви, адже за свідченням експертів Константинопольський патріарх Варфоломій вирішив надати Українській церкві автокефалію.


Наслідки масштабних військових навчань РФ "Схід 2018"

"Схід-2018"


Військові навчання "Схід-2018" в Росії не мають ніяких політичних та військових наслідків для України. Про це розповів військовий експерт, історик Михайло Жирохов. Він відзначив, що за великим рахунком чергове бряцання зброєю російської влади для України нічим не загрожує, проте існує досить невелика імовірність повторення подій 2014 року, коли під виглядом навчання російські військові перейшли кордон та вторглись на територію України.


Дивіться: Масштабні навчання російських військових "Схід-2018"