Одесі на вихідних 94-річну пенсіонерку перекидали з однієї адреси на адресу, але ніхто з родичів не захотів забирати бабусю до себе.

Ситуація ускладнилася через те, що близькі люди продали квартиру пенсіонерки і переселили її на орендовану. Про це у себе в Facebook повідомив місцевий волонтер Сергій Пехтерев. За його словами, зараз жінка перебуває в лікарні.
«Клавдія Карпівна дожила до такого віку тому, що не думає і не вірить у погане. Навіть після того, як онуки продали квартиру і вона залишилася на вулиці, ви ні слова поганого на адресу рідних від неї не почуєте.

Цього літа вона з трьома дорослими онуками проживала в спільній квартирі, але потім сталася продаж нерухомості. Місяць-два з одним з онуків Клавдія Карпівна проживала в приватному будинку, який вони знімали, але потім сталася біда», — написав волонтер.
«Онук наглядав за жінкою, але одного разу у нього закінчилися гроші, і він пропав. На знімне житло приїхала маклер, вивезла Клавдію і перевезла її до місцевого селище. Маклер просто кинула жінку в інвалідному візку на вулиці. Дочка і онука не захотіли приймати стареньку до себе і перевезли її на іншу адресу, де проживає інший онук. Як виявилося, він у рейсі, його дружини не було вдома. А батько дружини не виявляв інтересу до бабусі», — заявив Пехтерев.

«На місце інциденту довелося викликати поліцію і зафіксувати факт порушення кримінального кодексу: чоловік залишив Клавдію Карпівну у безпорадному стані. Спершу швидка відвезла її в 10-ю лікарню, але після з'ясування обставин її перевезли в 11 МКЛ. Жінка знайшла спокій у терапевтичному відділенні (палата №6). У пенсіонерки немає зубів, але вона буде рада, якщо хтось прийде і пригостить її перетертим і смачним», — підсумував волонтер.


Нагадаємо, що народний депутат України Олександр Грановський повідомив про нові обставини у справі, пов'язаному з шахрайським заволодінням квартири київської пенсіонерки.

Популярні новини зараз

В Україні легкові авто ТЦК беруть на облік: що загрожує власникам

ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить

"Працював усе життя, а користі - нуль": чи можуть українські пенсіонери продати свій стаж

В Україні впроваджують новий спосіб оплати за тепло: що тепер робитимемо

Показати ще


Як повідомляв раніше "Знай.uа", що зтарушка муміфікували тіло чоловіка.

Також "Знай.uа", що "соцслужба" кинула пенсіонерку на десятки тисяч гривень.