Нині Ганна Дурицька працює ріелтором і вже прикупила кілька квартир у Києві, які здає в оренду.


Дівчина, якій приписують зв'язок з Борисом Нємцовим, 26-річна модель Анна Дурицька після його вбивства довго не виходила в світ, про неї не було ніякої інформації. Нещодавно стало відомо, що Ганна стала бронзовою призеркою конкурсу "Міс Україна Всесвіт", після якого вона поспілкувалася з кореспондентами і дала інтерв'ю про своє теперішнє життя. Ганна планує не згадувати про минуле, тому стала ріелтором, що дало їй можливість купити відразу чотири квартири в столиці України.


Дурицька не стала коментувати колишні відносини з Нємцовим, але з ніжністю згадала про нього. Дівчина зазначила, що покійний мав харизму і був помітний здалеку. Борису досить було з'явитися в будь-якому залі і кожен присутній міг відчути сильну енергетику. Ганна була свідком вбивства Нємцова взимку 2015 року в Москві. Після низки допитів вона повернулася до Києва, де провчилася на психолога, опанувала нову професію і стала фіналісткою конкурсу краси.

Як відомо, Борис Нємцов був убитий пізно ввечері 27 лютого 2015 року на Великому Москворецком мосту. Винуватці його загибелі досі на волі.


Раніше Петро Порошенко вшанував пам'ять Бориса Нємцова в день його народження. На своїй сторінці у Фейсбук президент України згадав Нємцова, як патріота Росії і одного України, який своїм життям зміг довести, що такі якості сумісні в одній людині.

Популярні новини зараз

ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо

Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Залишать останню сорочку: які речі не будуть вилучати в ухилянтів-боржників

Показати ще


Нагадаємо, Знай.UA повідомляв про те, що вбивство Нємцова і наляканого Путіна зобразили в карикатурі. Автором став відомий російський художник. Путін на малюнку був заточений у вежу. Президент Росії в паніці переховувався від мітингувальників, які прийшли вшанувати пам'ять Бориса Нємцова. "Вбивство Нємцова: злочин без покарання", - свідчить підпис під зображенням.


Також Знай.UA склав список найбільш розкішних коханок, згідно зі знаками Зодіаку. У кого звірячі сексуальні апетити, а хто скромний у справах любовних, було зазначено в пристрасному рейтингу.