Екологічна катастрофа в Криму

Кислотні камери для дітей: в окупованому Криму паніка, люди клянуть Путіна

В Армянську, що входить в територію анексованого Криму, почалася справжня паніка через те, що евакуйованих дітей вирішили повернути назад. При цьому проблему з кислотною катастрофою не усунули. У соцмережах кримчани скаржаться на страшний сморід. Зокрема, блогер RoksolanaToday&Крим на своїй сторінці в Twitter викладає відповідне листування з місцевих пабліків.

Крим без української води

Україна поверне воду в окупований Крим, але за однієї умови

Популярні новини зараз

Чи варто зберігати заощадження у доларах: експерти пояснили, чого чекати від курсу

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю

Показати ще

Україна може відновити подачу води до анексованого Криму після того, як Російська Федерація визнає факт окупації півострова. Про це заявив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Юрій Гримчак в ефірі "Эспрессо.TV". Він нагадав, що Росія ніколи офіційно не зверталася до України щодо водопостачання в Криму.

Ігор Додон

ДТП з президентом Молдови: у мережі з'явилося відео жахливої аварії

В мережі опублікований відеозапис ДТП, в результаті якої було госпіталізовано президента Молдови Ігоря Додона. Відео виклала в Facebook служба охорони і державного захисту країни.

На кадрах видно, як вантажівка намагається здійснити обгін і врізалася в автомобіль президента Молдови. Після зіткнення авто, в якому їхав Додон, вилетіло в канаву, а вантажівка зіткнулася з заднім авто.

У Борисполі викрили нарколабораторію

Збували прямо в казармах: військових ЗСУ зловили з наркотиками

У неділю, 9 вересня, в Києві затримали злочинну групу з двох військовослужбовців однієї з частин ЗСУ та однієї цивільної особи за збут наркотиків. Про це повідомляє прес-служба Військової прокуратури Центрального регіону. Відзначається, що затримання відбулося безпосередньо після збуту 50 грамів амфетаміну.

Розруха і корупція: українського студента залишили без житла за чесність

Першокурсник Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Михайло Хвень позбувся місця в гуртожитку після того, як його батьки поскаржилися в ЗМІ на жахливі умови проживання студентів, йдеться у сюжеті телеканалу "Перший Західний".