Першокурсник Львівського коледжу будівництва, архітектури та дизайну Михайло Хвень позбувся місця в гуртожитку після того, як його батьки поскаржилися в ЗМІ на жахливі умови проживання студентів, йдеться у сюжеті телеканалу "Перший Західний".

Студенту з Луцька відмовили в поселенні незважаючи на те, що батьки вже заплатили за проживання і перевезли його речі в студмістечко.

Журналісти телеканалу вирішили особисто вивчити умови проживання в скандальному гуртожитку, але змогли потрапити в кімнати тільки після приїзду поліцейських.

Популярні новини зараз

Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення

Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

Студентка коледжу Дарина Орлик заявила, що комендант гуртожитку постійно переселяє студентів з кімнат, які вони відремонтували за власні гроші.

А студент коледжу Віталій Шамборовський поскаржився на недостатню кількість туалетів в гуртожитку — один на 25 осіб.

Нагадаємо, надзвичайна ситуація сталася в ніч на 9 вересня в Києві, в районі Гідропарку.

Про це повідомляє телеграм-канал KyivLive.

Приблизно о 03:30 група студентів святкували перший навчальний тиждень на березі річки. Один відпочиваючий з доброю дозою алкоголю в крові пішов купатися. Через деякий час, друзі, які залишилися на березі почули крики "На допомогу", але думали, що це жарти-і ніяк не реагували.

Раніше ми писали про те, що Одесі конфлікт між студентами переріс у криваву різанину. 18-річний юнак у пориві гніву зарізав опонента і втік в іншу область.

Бездиханне тіло хлопчика виявили перехожі, вони і повідомили в поліцію.

Поліцейські швидко знайшли підозрюваного у скоєнні вбивства. Як виявилося, це був 18-річний студент одного з вищих навчальних закладів. Вбитий також навчався в тому ж вузі.

Наступного дня його знайшли на батьківщині в Запоріжжі. Зараз 18-річний підозрюваний затриманий і перебуває в ізоляторі тимчасового утримання в Одесі.

Нагадаємо, студента українського вишу жорстоко порізали в гуртожитку.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" студенти Київського вузу залишилися без світла.

Також раніше портал "Знай.uа" писав про те, що в мережі опублікували рейтинг кращих університетів України 2018 року.