Станом на минулу добу, 31 серпня, терористи на Донбасі 11 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Цю інформацію повідомляє на своїй сторінці в Facebook прес-центр ОС.

У повідомленні говориться, що втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає.

Донбас

"Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Південне, Мар'їнка, Старогнатовка, Павлопіль, Гнутово, Лебединське та Водяне", - йдеться в повідомленні. прес-центр ОС

Популярні новини зараз

Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Крім того, українські розвідники повідомили, що за останню добу був ліквідований один бойовик, ще двох поранено.

ОНС

Від початку доби бандформуванння стріляли чотири рази в районі Троїцького, Південного, Водяного і Широкіно з гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

"Об'єднані сили дотримуються умови "шкільного" перемир'я. У той же час російсько-окупаційні війська хоча і дещо знизили кількість обстрілів і не використовують озброєння важких калібрів, проте перемир'я порушують протягом усіх діб", - підсумували в штабі.

Терористи

Нагадаємо, що місячна заробітна плата українських солдатів, які беруть участь в бойових діях на передній лінії оборони на окупованому Донбасі, становить 20 тисяч гривень.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

"Зараз мінімальне грошове забезпечення на передовій лінії – 20 тисяч гривень. Це 800 доларів США, тоді як на початку агресії Росії в 2014 році було 600 гривень в місяць", – розповів президент України.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", український МЗС попросло відоме німецьке видання Deutsche Welle виправити редакційний матеріал, в якому російська агресія на Донбасі названа "громадянською війною".

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що окупованому проросійськими бойовиками Донецьку відбувся концерт, присвячений міжнародному Дню захисту дітей, за участю відомих виконавців з Росії.