Відмінна заміна звичайним м'ясних котлет припаде до смаку не тільки вегетерианцам, але і діткам, тим хто стежить за своєю фігурою, так само під час посту відмінне блюдо
Інгредієнти:
Оливкова олія - 50 мл
Кабачки-1 шт
Картопля - 2 шт
Помідори - 1 шт
Цибуля ріпчаста - 1 шт
Сіль - 1 трісок
Перець горошком - 1 трісок
Яйце куряче - 1 шт
Борошно пшеничне вищого сорту - 3 ст. л
Як приготувати "Котлети з овочів":
Мобілізація жінок у травні: кому доведеться йти до ТЦК
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все
"Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
1.Очистити кабачки і картоплю від шкірки.
2.У комбайні або на тертці натерти томати, кабачки і картоплю на велику
частину терки
3 Цибулю нарізати півкільцями
4 натерті овочі додати сіль, перець і яйце, змішати
5 Додати борошно, перемішати, сформувати котлетки
6 Смажити на попередньо розігрітій духовці до золотистої скоринки з двох сторін ( приблизно за 5-10 хвилин з кожної сторони, в залежності від розміру котлети).
Приємного апетиту!
Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", підплавленний творог не залишить байдужими гостей