Популярна в соціальних мережах та відома на телебаченні українська співачка вирішила точно підняти своїм фанатам настрій та створити святковий настрій. Для цього зірка зняла ролик, у якому поділилася своїм рецептом традиційної різдвяної куті.

На цей раз артистка відкрила кілька секретів, які роблять її страву особливо смачною.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Наталії Могилевській у мережі Instagram.

Рецепт від Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

"Діляюся з вами, як завжди, найкращим і найкориснішим. Яке ж Різдво без куті? У кожної сім'ї свій рецепт, а сьогодні я розповім, як її готую я", - звернулася Наталя до своїх підписників.

Популярні новини зараз

Обов'язково пройти медичний огляд: кого змусять йти до ТЦК

ПриватБанк встановлює нові тарифи: до чого готуватись клієнтам

Дві пенсії замість однієї: кого потішать додатковими грошима у наступному році

В Україні реформують ТЦК: як це вплине на мобілізацію

Показати ще

Рецепт від Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Рецепт від Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Для приготування куті співачка рекомендує використовувати: дві склянки відвареної пшениці, столову ложку замочених родзинок, горіхів, меду та замоченого маку.

Наталя Могилевська розкрила свій секрет ідеального смаку: додавання чайної ложки меду навіть до солоних страв. Також вона радить додати в кутю щіпку солі, щоб підкреслити смак і зробити його більш виразним.

Рецепт від Наталії Могилевської, скріншот: Instagram

Крім того, Наталя розсекретила, що для ще більшої виразності смаку додає чверть чайної ложки солі. Тим часом, збалансує все це мед, який артистка радила додавати раніше. Зрештою, в кінці варто перемішати всю суміш і насолоджуватися кутею.

"З Різдвом Христовим! У мене є маленький секрет. Щоб смак куті розкрився повністю, треба додати те, що завжди посилює його – трохи солі", - поділилася зірка.

Кутя з рисом

Для наших шанованих читачів є окремий "лінивий" спосіб приготування куті з рису

Як приготувати кутю з рису на Різдво:

Добре промийте рис у холодній воді. Залийте водою у співвідношенні 1:2 (500 мл води). Додайте сіль та варіть до повної готовності.

До меду додаємо половину склянки теплої води та ретельно перемішуємо до повного розчинення меду. Після цього заливаємо мак і родзинки окропом на 10 хвилин.

Дрібно рубаємо ножем волоські горіхи. Можна їх навіть трохи обсмажити, що додасть страв апетитних нот. Мак подрібнюємо блендером.

Відварений рис варто промити холодною водою, а після цього процідити за допомогою сита. Додаємо до рису мак, родзинки, горіхи, мед і все це добре перемішуємо. От і все. Ваша різдвяна кутя з рису готова.

Нагадаємо, "Кордони - це про захист": Наталія Могилевська з донькою вчаться махати кулаками.

Раніше повідомлялося, "Кохання робить жінок...": Наталія Могилевська різко позбулася зайвих 15 кіло.

Також, "Ми сварилися через тебе...": Ірина Білик пригадала Коляденко "тертки" з Могилевської.