Дуже відома українська модель та популярна у соціальних мережах блогерка, а також волонтер, власниця кабінетів краси під своїм брендом Олександра Бо, яка днями подарувала українкам ідею для образу, щоб так ходити до гостей в одному пальті, продовжує радувати своїх відданих фанатів яскравими знімками.
Цього разу Саша Бо похвалилася шикарною фігуркою, зробивши еротичну селфі за допомогою дзеркального фотоапарата. За новими знімками моделі можна зрозуміти, що справжня весна прийшла, і "квіточки" почали розквітати.
Про це стало відомо завдяки новій публікації Саші Бо у мережі Instagram.

Публікація Саші Бо, скріншот: Instagram

Олександра Бо, як властиво її особистому стилю у соціальних мережах, практично не підписала нову публікацію, а лише залишила емодзі у формі лами.

Саша Бо, фото: Instagram

На свіжих знімках можна побачити струнку фігуру Сашка, але також видно, що зірка соціальних мереж трохи погладшала і може дозволити собі новий розмір для нижньої білизни.
Шанувальникам дуже сподобалися свіжі знімки з Олександрою і ось, що пишуть люди в коментарях: "Це що один і той же комплект одягають по черзі блогерки?", "Саша Ви просто неймовірна", "Саша - ви прояв жіночності та ніжності, і захоплююсь тим , що допомагаєте Україні", "Ви прекрасні", "Красуня, яка гарна фігурка".
Нагадаємо, "Мрія...": струнка лялечка Саша Бо зібралася в гості до незнайомців, навіть колготки не забула.
Раніше повідомлялося, "Це буде відверто...": голенька Саша Бо пішла в кліп до SHUMEI, зірка показала все.
Також красуня Саша Бо переборщила з плойкою, такого стилю українки ще не бачили: "Пішло не за планом...".