Саша Мудра, яка дійшла до фіналу проєкту "Холостяк", розповіла, що розчарувалася в Олексі Топольському та його вибором на користь Каті Лозовицької. Цим вона поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі instagram.

У фіналі шоу Алекс Топольський зупинив свій вибір на Каті Лозовицькій, що здивував Сашу Мудру. Дівчина зізналася, що поведінки та визнання "Холостяка" говорили про те, що переможе саме вона.

Саша Мудра з "Холостяк"-12, фото: Знай.ua

"Я не очікувала, що він обере не мене, тому що протягом усього проєкту він виявляв до мене сильну наполегливу симпатію", - зізналася дівчина.

Саша Мудра додала, що між ними з Алексом Топольським не було кохання, але була присутня якась "іскра". Хоча його вибір у фіналі не дуже засмутив дівчину, але це сприйнялося як приниження.

Популярні новини зараз

"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Алекс Топольський. Фото: скрін youtube

"Я нікому не дозволяю себе принижувати, а це було приниження. Коли вам протягом 3 місяців людина розповідає про свої почуття, каже, що виділяє вас серед усіх, а потім проводжає вас із такими словами... які не відповідають моїй особистості", - Додала Саша Мудра.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, Саша Мудра голосно грюкнула дверима на "Холостяку" і розповіла правду про вибір Топольського: "У світі багато чоловіків".

Також наш портал інформував, Саша Мудра відмовиться знайомити, а батьки однієї з учасниць "Холостяк"-12 змусять Топольського сумніватися: "Маски падають".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, Юля "Медуза" зіллє на шоу "Холостяк" правду про інтим Марини та Алекса, Саші Мудрою не позаздриш: "Думала, зійде з рук?"