"Холостяк-12" Алекс Топольський уже якийсь час живе на Балі після участі у романтичному проекті та житті у Лос-Анджелесі.

Хлопцю не вдалося збудувати міцні стосунки з переможницею Катериною Лозовицькою. А зараз він взагалі розповів про серйозну помилку, через яку він втратив 100 тисяч доларів.

Алекс Топольський, фото: Instagram

Алекс заявив, що кілька разів з'їжджав із апартаментів, повертав клієнтам гроші та втрачав контакти з власниками будинків. І все це, починаючи з 2017 року, коли він відкрив першу студію в Голлівуді. Він діяв за наступною схемою – оформляв договір оренди, заїжджав туди, робив ремонт, купував нові меблі, публікував оголошення на різних платформах... але потім його просили з'їжджати звідти через те, що для здачі орендованого житла у договорі необхідно мати спеціальний дозвіл на суборенду.

"Виходить, що мій бізнес був фактично нелегальним. Для мене це означало лише одне — витрати: втрата депозиту (70к), витрати на логістику, вантажників та склад для вивезення меблів ($30к) + повернення коштів усім , хто забронював житло та пояснення платформ оренди житла, чому я роблю скасування. РАЗОМ: Я втратив $100к просто так", - заявив Алекс Топольський.

Популярні новини зараз

ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею"

Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський

Показати ще

Алекс Топольський, скріншот: Youtube

Однак потім він познайомився з потрібними людьми, відкрив компанію і справа пішла вгору. Якби це сталося у 2017 році, цієї помилки не сталося б.

Нагадаємо, "Холостяк" Топольський оголив свій торс і зацікавив "військкомат": "Пора на фронт"

Як повідомляв "Знай.uа", Григорій Решетник наїхав на "Холостяка" Топольського та учасниць 12 сезону: "Це вже смішно"

Знай.ua писав, літак з учасницею "Холостяк-12" загорівся прямо в польоті: "Приблизно 27 годин..."