Відома українська співачка, зірка романтичного шоу "Холостячка" Злата Огнєвіч, яка днями показала щасливу "блакитну" парочку, продовжує дивувати відданих шанувальників яскравими подіями з цікавого життя.

Цього разу Злата Огнєвіч зізналася, що незабаром вона вирушить на весілля. Шанувальників буквально розриває від цікавості, що ж це за захід і в якій ролі стане співачка, яка так і не знайшла свого кохання за цілий сезон "Холостячки".

Про це стало відомо завдяки новій Stories Злати Огнєвіч у мережі Instagram.

Stories Злати Огнєвіч, скріншот: Instagram

[quote author=""]"Мене запросив Андрій Хвіткевич. Це весілля пройде в Мексиці, у травні. Це буде грандіозна подія. Чекайте від мене багато сторіс. Це буде фантастика, я вже чекаю не дочекаюся", — розповіла Злата Огнєвіч. /quote]

Популярні новини зараз

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію

Показати ще

Злата та Андрій, скріншот: YouTube

Відомо, що Андрій Хвіткевич – український фрідайвер світового класу, шестиразовий чемпіон України. Андрій нещодавно розкрив особистість свого нареченого, який родом із Колумбії та також займається підводними дисциплінами.

Андрій Хвиткевич із нареченим Філіпе, фото: Instagram

Річ у тім, що Андрій брав участь у зйомках проекту "Холостячка" зі Златою, і тоді у них почалися дружні стосунки. Молодшого на п'ять років від Андрія нареченого звуть Філіпе і він, схоже, вже встиг познайомитись із Златою Огнєвіч.

Нагадаємо, безжурна Злата Огнєвіч показала щасливу блакитну пару і зізналася у бажанні: "Мрію найбільше".

Раніше повідомлялося, Надя Дорофєєва подарувала народній пісні нове "життя", але реп Огневич, що читає, не переплюнула: "Велика сила".

Також, Злате Огнєвіч через рік війни роблять абсурдні пропозиції з Росії: "Цинізм вищого ступеня".