Популярний на телебаченні та в соціальних мережах український модельєр, знавець тонкої моди, підприємець та власник модних бутіків особистого бренду Андре Тан, який днями допоміг українцям сильними словами не здатися стресу та почати все наново, продовжує займатися улюбленою справою – давати різні поради щодо психології. Іноді здається, що це друге покликання Андре.

На цей раз Андре Тан торкнувся теми віку, "раннього успіху" і заздрощів до тих, хто "багато встиг" у свої 20 років. Здається, ніхто краще з українців на цю тему ще не висловлювався.

Про це стало відомо завдяки новій великій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

За словами модельєра, на нас щодня вивалюють потік інформації про людей, які у 17 років запатентували свій перший винахід, о 18-й відкрили власний стартап, а вже о 21-й відкрили свій будинок моди.

Популярні новини зараз

Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році

Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Показати ще

А тепер пряма мова Андре Тана:

Здається, такі речі мають надихати, мотивувати та спонукати до дій, але насправді вони просто вганяють нас у вічні міркування: "Що зі мною не так? Чому я у свої 35 ще не мільйонер?".

Згадаймо хоча б історію з Івом Сен-Лораном. Той у 18 років виграв престижний конкурс дизайнерів, у 19 потрапив асистентом до Крістіана Діора, а у 21 став креативним директором будинку Dior. Всі про це люблять кричати, але чомусь про те, що Прада випустила свою першу колекцію в 40, а Крістіан Діор – 42 мало хто говорить.

Андре Тан, фото: Instagram

Важливо дійсно зрозуміти, що такі випадки раннього успіху все ж таки винятки — і не лише в моді, а й у будь-якій іншій сфері. До того ж швидкий зліт зовсім не гарантує довгої та успішної кар'єри.

У більшості випадків набагато більше шансів на успіх і стабільне зростання у тих, хто вистрілив у свідомішому віці. І я не кажу про те, що ранні досягнення не заслуговують на увагу, я лише хочу відзначити те, що сучасний світ занадто зациклений на цьому.

Отже, якщо ви вже переступили період "ранніх пташок", але все ще не відкрили свою компанію, не винайшли супер-пупер винахід, не розробили унікальний рецепт, який хочуть найкращі ресторани Парижа, не стали другим Біллом Гейтсом чи Карлом Лагерфельдом, — не варто займатися самокопанням і впадати в депресію через це.

У вас все ще попереду просто дозвольте собі йти по життю своїм темпом, не ганяючись за кимось, у кого це вийшло трохи швидше.

Нагадаємо, "Дайте звільнитися стресу...": рецепт щасливого життя в темні часи від Андре Тана, можна спробувати.

Раніше повідомлялося, "Це заряджає...": Андре Тан зізнався, що може зробити для чоловіка жінка похилого віку в сукні.

Також, "Колядую, генератор носом чую": Андре Тан перевершив Леся Подерв'янського, від сміху живіт надорвіть.