Відомий український модельєр, бізнесмен, волонтер та власник мережі бутиків власного бренду Андре Тан, який днями запропонував українцям свою версію колядки "на генератор", продовжив займатися своєю улюбленою справою - говорити про моду та технології створення одягу.

На цей раз модельєр вирішив розповісти, як він кілька років тому їздив на виставку Louis Vuitton Foundation та інновації у сфері моди.

Про це стало відомо завдяки новій публікації Андре Тана у мережі Instagram.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

"Мене вражає та надихає, наскільки швидко розвиваються технології та як вони впливають на всі сфери нашого життя. Якось 3 роки тому я був на виставці Louis Vuitton Foundation, де була представлена ​​колаборація Louis Vuitton із відомою японською художницею Яєєю Кусамою.

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

Показати ще

Ще тоді я був вражений масштабом, а зараз, я просто захоплений тим, які кампейни запускаються в розрізі сучасних технологій.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Нещодавно бренд Louis Vuitton представив чергову колекцію в колаборації з Яєєю Кусамою, яка стала відомою інсталяціями та картинами з візерунками у горошок. У рамках цієї рекламної кампанії в магазині Токіо розмістили гігантську фігуру у вигляді Кусами, а на вітрині лондонського Louis Vuitton з'явився робот, який точно повторює культовий образ художниці в рудій перуці і сукню в горошок, і активно взаємодіє з глядачами.

Публікація Андре Тана, скріншот: Instagram

Це просто вау! Після перегляду такого усвідомлюєш, що немає нічого неможливого — всі навіть найшаленіші ідеї реально втілити в життя. І це дуже заряджає!", - розповів Андре Тан.

Допис Андре Тана, скріншот: Instagram

Нагадаємо, шкіра, шуби, корсети та інше: Андре Тан назвав головні тренди жіночого одягу 2023 року.

Раніше повідомлялося, "Колядую, генератор носом чую": Андре Тан перевершив Леся Подерв'янського, від сміху живіт надорвіть.

Також, "Насолоджуйтесь": Андре Тан допоміг українцям знайти себе, ціль та щастя – всі відповіді навколо нас.