Дуже популярна в соціальних мережах українська модель, нутриціолог, радіоведуча, колишня кохана "динамівця" Артема Мілевського та володарка підтягнутих форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує шанувальників свіжими кадрами та історіями в Instagram.

Цього разу Валерія Крук вирішила розповісти про світський захід, який пройшов майже у темряві. Справа в тому, що Валерія побувала на благодійному вечорі, де збирали гроші для захисників України, а сам захід проходив під керівництвом відомого українського тенісиста
Сергія Стаховського.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Зі зрозумілих причин я дуже рідко виходжу ввечері, всі ми стали домашнішими... Але є винятки, благодійні заходи. Намагаюся завжди підтримувати таку ініціативу", - розповіла Валерія Крук.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати

Показати ще

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Далі зірка показала сам захід, де також було і крафтове вино: "І це була благодійна гастрономічна вечеря-аукціон, з авторськими винами від легенди українського тенісу Сергія Стаховського.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

Під кінець вечора Валерія Крук зауважила: "Завжди намагаюся виглядати жіночно, хоч і збори проходять цієї зими без світла".

Нагадаємо, "Кульбаба" Валерія Крук склала для українців список продуктів на випадок блекауту: не лише консерви, горіхи та печиво.

Раніше повідомлялося, грайлива лялечка Рита Бум із "Холостяка" трохи піднабрала через стрес, так навіть краще: "Просто хочеться...".

Також, "Кульбаба" Валерія Крук качає соковиті персики у укритті: "У будь-якому випадку...".