Популярна в соціальних мережах українська модель, нутриціолог, радіоведуча, колишня "динамівця" Артема Мілевського та володарка підтягнутих форм Валерія Крук, яку також знають як "Кульбаба", часто радує шанувальників свіжими кадрами та історіями в Instagram. Тут Валерія має майже 270 тисяч фанатів.

Цього разу Лєра поділилася спекотним контентом, річ у тому, що дівчина повернулася до занять у спортивному залі і тепер має можливість працювати над удосконаленням своєї і так відмінної форми.

Про це стало відомо завдяки новій Stories Валерії Крук у мережі Instagram.

Stories Валерії Крук, скріншот: Instagram

"Після корони розпочати спорт - це ще те випробування. Але тіло само себе гарним не зробить", - пише Валерія Крук на своїй новій історії.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"

Показати ще

Ми вже писали, що Валерія Крук трохи захворіла та навіть ділилася пікантним знімком з ліжка. Також важливо пам'ятати, що Лера дуже любить займатися спортом, адже це зараз практично все її життя, лише іноді трапляються цікаві зйомки реклами або коротких роликів.

Тут видно, що зірка соціальних мереж підготувалася добре, має комплект спортивного одягу, рукавички і навіть корсет для підтримки поперекових м'язів. Потрібно побажати Валерії якнайбільше продуктивних тренувань, щоб фанати довгий час насолоджувалися такими видами.

Нагадаємо, гаряча блондинка Рита Бум із "Холостяка" ніжно пригорнулася до невідомої красуні: "Котик...".

Раніше повідомлялося, "Кульбаба" Валерія Крук прозорими панчішками змусила чоловіків потіти і кусати губи: "Це космос...".

Також, "Кульбаба" Валерія Крук поділилася рецептом солоненького в ліжко: "Я собі окремо...".