Багато хто знає Марка Куцевалова як чудового гумориста, який знайшов себе після участі в телепередачі "Ліга сміху", коли Володимир Зеленський ще не був президентом, а провідним та учасником "Кварталу 95".

Спочатку він брав участь у команді "Сахара не надо", потім під псевдонімом "Прозрачный гонщик". Наразі українці спостерігають за його участю у шоу "Пара на мільйон", де він намагається відкрити для себе любов у парі з Анастасією Талпою. І, можливо, з цим пов'язана його нова публікація, в якій він став чарівним хлопцем, запропонувавши свої послуги.

Марк Куцевалов, фото: Instagram

"Ведучий ваших оргій", - пише Марк Куцевалов у публікації.

Він постав у класичному костюмі, без шкарпеток на ногах. Погляд досить впевнений, хлопець дивиться прямо в камеру, засунувши руки до кишень. У коментарях з'явилося багато знаменитостей, включаючи Дашу Астаф'єву, інтерв'юера Анатолія Анатоліча, співачку Jerry Heil та навіть російського гумориста Олександра Гудкова.

Популярні новини зараз

Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone

Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову

Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Показати ще

Марк Куцевалов. Фото: скрін youtube

"Організую найближчим часом. Як у тебе з вільними датами?", "Це що, новий холостяк?", "Марк, не кради у мене роботу", "Що ти робиш зі мною, у мене є чоловік", - пишуть користувачі у коментарях.

Нагадаємо, зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов показав трусики Насті Талпи з "Пари на мільйон": "Я вирішив"

Як повідомляв "Знай.uа", зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов похвалився дивними пригодами з Дантесом: "Колись нам дозволять"

Знай.ua писав, подвиг у стилі Лачена та Притули: зірка "Ліги сміху" Марк Куцевалов допоміг у знищенні путіна