Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість поділилася дуже важливим для українок постом, в якому розповіла і навіть показала, як правильно і енергійно починати свій ранок.

Так, артистка виставила невелике відео, в якому продемонструвала кращі вправи на прес, якщо ви раптом "прокинулися і вирішили його качнути". При цьому Аніта зазначила, що кожен підхід повинен займати не менше 30 секунд, а самих підходів варто зробити як мінімум 3 на кожну вправу.

instagram.com/anitasporty/

Доброго ранку 😌 🌟 Якщо ви прокинулися і раптом захотілося качнути прес 🤞 🏻 😎 ➡ ️ ось комплекс * 🙌 🏻 Виконай з 1-4 вправи-30 сек відпочинок і повтори спочатку 🔥 🔥 🔥 всього 3 кола! (*вправи для людей без проблем зі здоров'ям ) 1️⃣Кранчі 20 разів (видих вгору) поперек притиснутий до підлоги + 10 пружин зверху в кінці підходу 2️ ⃣ Витяг за однією ногою 20 разів 3️⃣ "Берізка" 20 разів (якщо зовсім не виходить, то сама напруга і спроба відірвати попу від підлоги - вже super☝ 🏻 - і завтра відчуйте #трицепс ;) 4️⃣Скручування по-діагоналі 20 разів (плечі весь час навісу) ✅ Ну що, зробив/ла? Які враження? 😎😛

Популярні новини зараз

Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Жодних довгих дієт та виснажливого спорту: надійний спосіб схуднути до літа

Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає

Показати ще

instagram.com/anitasporty/

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Аніта Луценко в сміливій сукні показала, як ефектно відсвяткувала 36-річчя.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Аніта Луценко зізналася, що ефективніше - велотренажер vs бігова доріжка.

Також "Знай.ua" писав, що Руслана підкорила силу стихій на висоті 120 метрів, дивовижне відео.