У новому випуску шоу на СТБ "МастерШеф. Професіонали-2" шеф-кухарі готуватимуть страви, які готують в українських селах. Шеф-кухарі поділяться на три команди, і кожному дістанеться по одній великій домашньої птиці: гуска, індичка або селезень. Величезні цілі тушки будуть з усіма внутрішніми органами і навіть з пір'ям.
"Учасникам потрібно приготувати якомога більше блюд, використовуючи якомога більше частин птиці. Справжнім профі під силу переробити у вишукані шедеври навіть непривабливі органи!" - вважає Ектор Хіменес-Браво.
Шефам на роботу з стравою дадуть 2,5 години. За цей час птицю потрібно буде розібрати, зачистити, замаринувати і подати суддям страви ресторанного рівня.
Пенсія зросте майже на 1000 грн: хто може сподіватися на підвищення
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Дають лише 3 дні: в Україні змінилися правила повісток поштою, що це змінює для чоловіків
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Нагадаємо, в четвертому випуску українського кулінарного шоу "МастерШеф. Професіонали" учасники дотримувалися останнім світовим трендам. У першому конкурсі вони готували класичні страви без вмісту лактози і глютену, а в другому – влаштували готування кулінарний перфоманс. В кінці найгіршим кулінарам чекала битва чорних фартухів.
А от Валентин спочатку намагався подати свою страву як хвойну шишку, але за 1,5 години закуска не застигла в потрібній формі. В результаті учасник спробував надати своїй закуски форму трюфеля з "опалим листям" з тіста тюіль.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, "МастерШеф. Професіонали" покинув спокусливий мілаш.
Як повідомляв Знай. ua, як приготувати грецьку шаурму-гірос будинку.
Також Знай. ua писав, що зірка МастерШеф Клопотенко дав поради українцям, як боротися з вірусом.