У п'ятницю, 29 листопада, на "1+1" відбудеться Друга гра в рамках Зимового Кубка "Ліги сміху". На сцені виступили п'ять команд - збірна Кременчука, "Fazzers", "Відпочиваємо разом", "Дикий молодняк" і "Дніпро".

Одним із запрошених гостей команди "Відпочиваємо разом" став популярний співак у 90-х - EL Кравчук.

"Я вперше беру участь у подібному гумористичному телевізійному проекті, хоча з дитинства я є прихильником подібних програм. Ми кілька разів репетирували з командою і іншими запрошеними артистами. І, повірте, якщо б я не був вишенькою на торті цього виступу, ви б мене тут не побачили", - розповів EL Кравчук.

Ліга сміху

До речі, саме під час запису ефіру Зимового Кубка EL Кравчук презентував уривок своєї нової пісні, яка називається "Алло".

Популярні новини зараз

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться

Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"

Показати ще

Ліга сміху

Ліга сміху

Співак також вперше зізнався, що він давно знайомий з ведучим проекту Євгеном Кошовим, бо його дружина Ксенія колись давно була учасницею балету EL Кравчука.

"Більше того, Ксюша знялася у двох моїх кліпах, а в одному з відео під назвою "Божевільна" навіть зіграла головну роль!" - поділився артист.

Ліга сміху

Нагадаємо, Влад Яма поділився архівним фото з маленьким Потапом у сукні.

Як повідомляв портал Знай.uа, 2 грудня відбудеться довгоочікувана прем'єра нового комедійного серіалу від студії "Квартал 95" під назвою "Папік".

Також портал Знай.uа писав, що Дорофєєва повернулася в "Лігу Сміху" в новому амплуа.