В п'ятницю, 8 листопада, в Україні покажуть другий півфінал П'ятого сезону гумористичного конкурсу "Ліга сміху". За перемогу у цьому турі змагатимуться дві команди "Дніпро" та "Наш формат". Цікаво, що гостями на шоу став відомий український дует "НЕангели".

Вони візьмуть участь в одному з конкурсів, який вже став традиційним. Так, солістки Віка та Слава виконають рядки зі своїх хітів, а команді доведеться їх продовжити, а командам доведеться їх продовжити так, аби це оцінили судді та глядачі.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

До речі, під час цього конкурсу учасниці групи навіть трохи посварилися на очах у всіх глядачів і зіркових тренерів. Це помітив і ведучий проекту Євген Кошовий й відпустив дошкульний жарт: "Я дивлюся, у вас "дружний" такий колектив, дівчатка". Однак дівчатам участь у шоу сподобалася.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку

Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Показати ще

"Не пропустіть випуск з нашою участю вже в цю п'ятницю, адже це було весело, весело і з гумором! Ви почуєте цікаві інтерпретації наших пісень (з небанальними закінченнями), побачите нас в незвичайному амплуа (не так часто ми жартуємо на сцені) і, звичайно ж, зарядіться класним настроєм. На зйомках ми отримали масу задоволення і впевнені, що ви відчуєте це через екран! До речі, дуже приємно, що після зйомок нам сказали, що це була одна з найбільш веселих передач із зірковими гостями. Так що це варто побачити", - прокоментували свою участь в "Лізі сміху" Віка і Слава.

Дует "НеАнгели" на Лізі сміху

Нагадаємо, що коміки шоу "Квартал 95" і "Ліга сміху" показали дружин і дітей: Кравець, Кошовий, Ткач, Казанін, Ласточкін разом з сім'ями, фото.

Як повідомляв портал Знай.uа, Джолі повністю оголилася перед фотографом, Пітт десь кусає лікті: "Шикарна...".

Також портал Знай.uа писав, що мама Насті Каменських зробила несподівану заяву, фанати гадають: "Скоро бабусею буде".