У популярному українському гумористичному проекті "Ліга сміху" приготували глядачам невеликий "мульташний" сюрприз. В ефірі покажуть нові версії легендарних мультфільмів. І для початку підігріли інтерес Оля Полякова та Юрій Ткач, які відповідно зіграють "Жасмін" та "Алісу".

У ефірі телеканалу "1+1" продемонструють другу гру 1/8 фіналу проекту.

Популярні новини зараз

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

Показати ще

У новій грі зіркові тренери разом зі своїми командами презентують свої екранізації легендарних мультфільмів. Команді "30+" дістанеться казка братів Грімм - "Бременські музиканти", і в рамках виступу хлопці покажуть всі вирізані сцени з популярного радянського мультфільму. Гарік Бірча постане в образі Трубадура і зустрічатиме свою Принцесу з… пологового будинку, яка вже подорослішала.

Команда "Пішло-поїхало" продемонструє свій варіант диснеївської казки "Аладдін", причому свого тренера Олю Полякову учасники змусять грати роль не тільки красуні Жасмін, але й Чарівної лампи і навіть лиходія Джафара. А ще хлопці покажуть, як би виглядали сторінки в Instagram у мультяшних героїв.

Третьою по черзі на сцену вийде команда "Отдыхаем вместе", якій за задумом редакторів проекту дістанеться казка про барона Мюнхаузена. Грати легендарного мандрівника, звичайно, буде Станіслав Боклан. А ось "Нашому формату" належить переосмислити казку "Аліса в Країні чудес", причому перевтілюватися на головну героїню (щоправда, яка трохи набрала вагу) буде Юрій Ткач.

Нагадаємо, екзотична учасниця "Танців з зірками" зняла з себе все: на чужі номери тепер ніхто не дивиться, пікантне фото.

Як повідомляв Знай.uа учасниця "Танці з зірками" Вікторія Булітко зізналася, що її пов'язує з Дікусаром: "У нас...".

Знай.uа писав, Кароль зізналася в почуттях до Горбунова, згадала і Осадчу: "Чоловік мрії".