На телеканалі "1+1" вийшов довгоочікуваний випуск Літнього кубка популярного гумористичного проекту "Ліга Сміху", який знімався в Одесі. В залі під час зйомок був присутній колишній ведучий шоу, президент України Володимир Зеленський.

Варто відзначити, що його місце в нових випусках зайняв колега Євген Кошовий, який в минулих сезонах сидів у кріслі тренера.

Ліга Сміху в Одесі

"Коли ти сидиш в журі, більше відповідальності перед своєю командою. Коли ти ведучий, віддаєш перевагу всій грі, підтримуєш всі команди. У загалом, відповідальності менше. А обсяг любові до проекту і до кожної команді зріс у рази". розповідає Кошовий

Ліга Сміху в Одесі

Популярні новини зараз

В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила

Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень

Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Тренерський склад також оновився - крісла наставників зайняли Сергій Сивохо, Юрій Горбунов, Ігор Ласточкін, Оля Полякова, Олена Кравець, а також Гарік Бірча, Влад Яма, Станіслав Боклан, Юрій Ткач і Наталія Могилевська.

В одній з мініатюр Наталя разом з актрисою команди Іриною Сопонару показала, як правильно проходити фейс-контроль в клубі. Правда, в реальному житті у співачки був досвід, коли її не захотіли пускати в заклад.

Ліга Сміху в Одесі

"Це було в Голландії на вулиці гей-клубів. Ми хотіли з подружкою потусити, але в один клуб нас не пустили. За зрозумілих причин, адже туди не пускали дівчат. Але я зустріла своїх знайомих хлопців, які і допомогли нам пройти фейс-контроль". зізналася Могилевська

Нагадаємо, Лобода без білизни відверто розповіла про найбільші страхи: "Завжди відчуваю тривогу, коли...".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Заворотнюк помітили поза стінами лікарні вид "Моєї прекрасної няні" перелякав сусідів.

Також "Знай.uа" писав, що Могилевська зганьбилася на "Танці з зірками", фанати шоковані: "Іспанська сором!"