Наталія Могилевська - українська співачка, яка активно займається сольною кар'єрою і радує своїх шанувальників новими піснями. Вона стала тренером телевізійного шоу "Ліга сміху", зокрема, Літнього кубка.

Прем'єра шоу відбудеться вже у п'ятницю, 20 вересня, на телеканалі 1+1.

Зйомки програми проходили в липні в Одесі й в них брали участь п'ять команд – "Стадіон Діброва", "Готель 72", "Тріо різні і Ведуча", "Ніколь Кідман" та "Вінницькі". Так, Могилевська стала тренером саме команди "Вінницькі". До речі, це її дебют у шоу.

Наталя Могилевська грала з командою "Вінницькі2, з'являючись на сцені в багатьох мініатюрах. Так, в одній з них Наталя разом з актрисою команди Іриною Сопонару показала, як правильно потрібно проходити фейс-контроль в клубі.

Популярні новини зараз

"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Показати ще

Сама артистка зізналася, що схожа ситуація була з нею у реальному житті. Одного разу її не хотіли впускати у клуб Голландії.

"Це було в Голландії на вулиці гей-клубів, – зізналася вже після гри Могилевська. – Ми хотіли з подружкою потусити, але ні в один клуб нас не пустили. Зі зрозумілих причин, адже туди в принципі не пускали дівчат. Але потім я зустріла своїх знайомих хлопців, які і допомогли нам пройти фейс-контроль", - зізналася Могилевська.

Окрім цього, команді "Вінницькі" зачепила тему політики. Зокрема, вони знайшли дещо спільне у біографії Могилевської та Порошенка. Так, співачка й колишній президент обидвоє програли Володимиру Зеленському у фіналі. Пізніше Могилевська напророкувала перемогу шоумену на виборах президента.

"Скажу чесно, ще за два роки до його президентства я передбачила йому, що таке може трапитися. Це було на дні народження Леоніда Даниловича Кучми. Мені здається, на той момент навіть сам Володимир здивувався моїм словам", - заявила артистка.

Зазначимо, що сам Зеленський також приходив на Лігу сміху, але вже у якості гостя. Він був там разом із дружиною Оленою Зеленською.

Нагадаємо, Лобода без білизни відверто розповіла про найбільші страхи: "Завжди відчуваю тривогу, коли...".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Заворотнюк помітили поза стінами лікарні: вигляд "Моєї прекрасної няні" перелякав сусідів.

Також Знай.uа" писав, що Могилевська зганьбилася на "Танці з зірками", фанати шоковані: "Іспанський сором!"