Під час третього прямого ефіру “Танців з зірками” на каналі 1+1 Наталя Могилевська порадувала глядачів зворушливим виступом. Артистка спершу заспівала “У Києві осінь” - її популярний хіт, але вже українською мовою, а після звернулася до всіх українців із закликом приєднатися до молитви за перемогу у війні і за повернення додому українських воїнів живими і неушкодженими. Надихнуло Наташу повернення на батьківщину українських полонених у минулу суботу, 7 вересня. Молитва продовжилася виконанням Гімну України - нові вірші на музику Михайла Вербицького Наташа написала ще до Дня Незалежності.

Крім виступу, Могилевська весь третій ефір була ведучою балкону. Вона зустрічала зіркові пари після танцю.

Наталя Могилевська

Як зізналася Наталка в розмові зі Знай.uа, з паркетом вона не збирається прощатися. Нагадаємо, в оновленому шоу “Танці з зірками” у 2017 році вона перемогла в парі з Ігорем Кузьменко. Після чого Могилевська продовжує посилено тренуватися.

“Я кожен день танцюю, - поділилася зірка. - 4-5 раз на тиждень! Не 6 годин - по годині, тим не менш, я це роблю кожен день. І сьогодні моя танцювальна форма набагато краще, хоч я і набрала пару зайвих кілограм”.

Популярні новини зараз

Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році

Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Показати ще

Наталя Могилевська зазначила, що в минулому сезоні проекту підтримувала ведучу Лесю Нікітюк, яка дійшла до фіналу в парі з Максом Єжовим. Вони часто зідзвонювалися, з якихось питаннь Леся зверталася за порадою Наташі. Коли у Нікітюк стався конфлікт з Владом Ямою, співачка заступилася за подругу - вона тоді попросила суддю шоу не ображати Леді Ле.

Наташа та Ігор Кузьменко

На питання, чи збирається Могилевська колись знову повернутися на паркет, загадково відповіла: “Я казала, коли мені буде 80 - я буду танцювати з донькою Наді Дорофєєвої”. Вона мала на увазі, не в парі, звичайно, а змагатися.

Наталя переконана, що перемогти в шоу може тільки та пара, яка дуже любить танцювати. На її погляд, це найголовніша вимога.

Наталя та Влад Яма на презентації третього сезону Танців з зірками

Також зірка розповіла про свій ранковоий ритуал.

“Я вранці роблю медитацію, йогу, пробіжку, а потім танці. Це бальні танці з Ігорем Кузьменко, Ігорем Єрьоменко і Катею Круть - це мої три педагога”, - поділилася Могилевська.

Нагадаємо, раніше Наталя Могилевська закликала українців приєднатися до найважливішого флешмобу #letshelpbabusya. Його суть в тому, щоб волонтери в магазинах пропонували літнім відвідувачам доукомплектувати кошик (покласти те, що бабуся або дідусь давно мріяли купити, але не могли собі дозволити). Волонтери оплачували покупку коштами фонду let's help або, за бажанням, з власного гаманця.

Також Знай.uа писав, що Квартал 95 зачепив за живе піснею про українців, які повернулися додому.

Крім цього, ведучий Володимир Остапчук ексклюзивно розповів Знай.uа, як дружина відпустила його на “Танці з зірками” і як Ілона Гвоздьова вичавлює з нього всі соки.