В Україні стартував Літній кубок гумористичного конкурсу Ліга сміху. Раніше його ведучим був Володимир Зеленський, та після його вступу на посаду президента Зеленського замінив Євген Кошовий. Так, на Лізі сміху команда VIP Тернопіль жорстко висміяла лідера партії "Голос" Святослава Вакарчука та колишнього гаранта Петра Порошенка.

Так, команда зобразила Вакарчука босоногим співаком з дефектами мови, який до того ж вийшов на сцену з вилами. Після цього до актора, який грав співака, підійшла акторка в образі телеведучої Катерини Осадчої з урною для голосування на місці капелюшку.

Під час цього виступу у залі були присутні сам Володимир зеленського разом із дружиною Оленою та головою офісу президента Андрієм Богданом. Жарти над політичними опонентами Зеленського сподобалися компанії, їх реакція потрапила на відео.

Популярні новини зараз

Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу

Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима

Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Також під час свого виступу команда спародіювала колишнього президента України та лідера партії "Європейська Солідарність" Петра Порошенка.

У коментарях до відео українці поділилися своїми враженням від виступу команди. Більшість зазначили, що номер їм сподобався.

Нагадаємо, на "Лізі сміху" несподівано висміяли Зеленського: "На коліна, комахо! І ноги мені цілуй".

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий з Кварталу 95 знатно потролив "Україну в смартфоні" Зеленського, зал гойдався: "Текілотерапія".

Також портал Знай.ua писав, що у Зеленського наполеонівські плани на пенсіонерів: на українців чекає підвищення.