Альона Омович – 24-річна модель з Києва, яка славиться своїми відвертими фотографіями Instagram, де у неї більше мільйона підписників. Дівчина також захоплюється пластичними операціями – вона вже зробила губи і груди, а нещодавно похвалилася, що закачала силікон ще й у сідниці. Фолловери по-різному ставляться до таких експериментів моделі, і вже охрестили її українською Кардашьян.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

В цей раз Альона опублікувала в мережі чергові фото, на яких видно, що вона змінила зачіску. Так, модель зображена на ліжку в крихітному рожевому купальнику, який ледь прикриває силіконові принади дівчини. При цьому вона лежить сідницями до вікна, нереально випнувши їх. Також можна помітити, що Альона змінила зачіску – вона заплела африканські косички. Геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в російському Сочі. А у підписі до фото вона написала: "Моє обличчя, коли мій мужик вивіз на моря". Фолловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію моделі.

Нагадаємо нещодавно майже гола українська Кардашьян прикрилася живою змією.

Популярні новини зараз

Стосується всіх власників газових лічильників: "Газмережі" терміново попередили споживачів

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини

Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.