Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила досить відвертий ролик, танцюючи в коротенькому блискучому вбранні з бахромою і глибоким декольте. Так, артистка засвітила не тільки стрункі ніжки, але і розкішні груди.

"коли тебе немає - я теж танцюю ....👸👱‍♀️🎈", - загадково підписала Лобода. Фолловери взялися коментувати: "Двоє дітей і така красива і струнка!!!! 👍👍👍😍😍😍", "Світлана Сергіївна ..😍 ну, Ви звичайно ідеальна !!😦💔❤️", "А ви танцюєте навіть волоссям❤️🔥", "Обожнюю ваші танці🔥І пісні звичайно❤️", "Це де? 😊", "Знову блискітки і труси,, ну Свєтааа", "Красуня 👑👍👑", "ну що за ідеал ?🤯🤤💔".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз

За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою

З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники

Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів

Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок

Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.