Світлана Лобода викликала гнів прихильників через радість за перемогу Володимира Зеленського на виборах президента України.

Скандальна співачка опублікувала на своїй Instagram-сторінці фото, на якому дружина Зеленського Олена вітає чоловіка з перемогою. Лобода підписала публікацію:

"Шикарний поворот! Володимире, ми в вас віримо!". Також аритистка додала хештег #дабудетмир.

Лобода підтримала Зеленського

Популярні новини зараз

Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців

Показати ще

Користувачі мережі засипали співачку критикою. Як відомо, Лобода давно працює на благо країни-агресора. Її критикують за те, що вона не має права висловлюватися про політичну ситуацію в Україні, якщо виступає, гастролює і отримує нагороди в Росії.

У день виборів президента України Лобода відправилась в концертний тур до столиці Латвії, Риги. Тому навряд чи вона взяла участь у голосуванні.

Фани коментують допис: "З росіюшки вірити значно краще, правда? Голосувати ходили?", "Це написала артистка, яка давно зрадила країну і поїхала підкорювати Москву. Не смішіть зі своїм лицемірством", "Світлана, яке ви маєте право говорити про українську політику?", "Лобода паше на россіюшку і вітає Україну з миром?!"

Деякі російські прихильники Лободи висловили надію, що з приходом Зеленського до влади українці і росіяни знова стануть "братами-слов'янами": "Сподіваюся, ми знову будемо дружити"; "Дуже хочу, що народ український став краще жити і нарешті зрозумів, що ніхто їм поганого не бажає, що росіяни люблять їх!", "Я дуже сподіваюся, що тепер все зміниться, і ми знову станемо братами і сестрами!", "Ага... і тут Путін почав поглядати на Галустяна з підозрою".

Однак багато фолловерів Лободи з РФ все ж вважають, що у відносинах України з країною-агресоркою навряд чи щось зміниться: "Так він же начебто проти Росії...", "Зеленський - зло. Наскільки я пам'ятаю, він не дуже добре говорив про Росію", "Зеленський проти Росії. Я впевнений, Зеленський стане президентом і продасть Україну Америці. І після почнеться війна з Росією", "Ви бачили, як він на російський народ гнав? Ви що люди? Це проект американців".

Нагадаємо, Лобода "схудла" до стану скелета, шанувальники не стрималися: просто жах.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, Лобода показала прес, але фанати його не побачили.

Також портал "Знай.uа" писав, що "безпощадна" Лобода показала, що робить за лаштунками.