Скандальна українська співачка Світлана Лобода, яка зараз живе і працює в Росії, дуже активно веде свій аккаунт в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила веселе відео з нового масштабного шоу в Нижньому Новгороді, на якому один з її фанатів чомусь танцював лежачи. Так, артистка посміялася і зазначила, що хотіла б познайомитися з дивним молодиком поближче.

"коротко про вчорашній концерт😂🤪
Виходьте на зв'язок, молодий чоловіче.
Хочу познайомитися з вами ближче 🤩", - пожартувала Лобода. Фолловери не пройшли повз: "Роздягайся, лягай, раз прийшов! 👍👍👍😂😂😂", "Силушки закінчилися танцювати🤪. Оточений..., але не зломлений🤣.", "Ми його бачили,це просто щось було 🔥🔥🔥І помітили ,що він знає весь ваш репертуар🙈😍І ще він кричав,що краще за всіх ви співаєте пісню "Мотылек" 🌸😍", "Людина з останніх сил була на вашому концерті 😂😂👏👏🏼👏🏼👏👏👏", "😂Тепер ВІН суперзірка! 😂".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз

Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Світлана Лобода виклала дуже зворушливе фото вагітної себе і зізналася в любові молодшій доньці Тільді.

А ще артистка у шкіряній сукні показала фанатам уривки з інтерв'ю, в якому розповіла про свої уподобання в музиці та кіно.