Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Кварталу 95" – "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона, як і багато інших артистів і політики зворушливо привітала нового президента України Володимира Зеленського з інавгурацією.

Як відомо, сьогодні, 20 травня, у Верховній Раді України відбулася інавгурація новообраного президента країни Володимира Зеленського. І якщо багато людей, зокрема, й колеги актора по "Кварталу 95", прийшли на церемонію інавгурації особисто, то деякі дивилися її у прямому ефірі, а потім почали вітати Володимира Олександровича вже в соцмережах.

Так, Наталя Могилевська, з якою близько 10 років тому Зеленський брав участь у проекті "Танці з зірками", опублікувала відеофрагмент інавгурації, а у підписі до нього привітала Володимира з присягою. Крім того, у своєму привітанні співачка висловила сподівання на реформи і справедливість.

"Вітаю! Дуже сміливий і мужній вчинок. Якщо люди при владі перестануть красти і "дерибанити" бюджет – Україна підніметься всього за пару років. А якщо надра України почнуть працювати на нас, якщо будуть запущені виробництва – покоління українців будуть жити прекрасно. Нехай збудуться реформи, і вистачить витримки, і здоров'я подолати перешкоди. Вірю. Сподіваюся", - написала Могилевська.

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати пост Наташі. Фанати приєдналися до привітань Могилевської і пишуть багато приємних слів на адресу нового президента.

Популярні новини зараз

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".