Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно артистка кардинально змінила імідж і представила результати фотосесії після цього.

На своїй сторінці в соціальній мережі Наталя Могилевська виклала чарівну фотографію, на якій постала на огляд публіки у незвичному весняному образі. Як видно на фото, співачка зробила модну стрижку-каре, яка за словами шанувальників, дуже молодить її. Для фотосесії Наталія наділа рожеве плаття з пишними рукавами, декороване блискучими паєтками.

Для створення весняного образу в художній фотосесії, в рукави сукні натикали рожевих тюльпанів, і артистка красиво склала руки, як ніби тримає ці квіти. Наталія злегка посміхається і дивиться в камеру, на її обличчі майже непомітний макіяж. У підписі до світлини Могилевська анонсує свій концерт.

"Весна – нова стрижка. Вам як більше подобається? Довге чи коротке? Чекаю вас 5 березня на Весняному концерті в Києві! Фото by Ксенія Каргіна. Спасибі Ксюша і Сергій. Це було приголомшливо", - написала співачка. Така публікація не залишилася без уваги шанувальників артистки. Зірку засипають компліментами в коментарях.

"Захоплююся Вашою силою духу!", "Ви тут приголомшлива", "Дуже красива", "Посвіжішала, помолодшала, перетворилися, немов багато років скинула", "Дуже свіжо і молодо, до невпізнання", "Дуже стильно! Вам до лиця", "Якщо у жінки горять очі і посмішка на обличчі, їй будь-яка стрижка підходить", "Супер. Ви тут дуже ніжна! Справжня весна", "Наталія, Ви все молодієте і хорошієте, як душею, так і тілом! Я рада за Вас!", "Дівчина-весна!", - пишуть в коментарях до фото.

Популярні новини зараз

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру

Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без нижньої білизни показала "фінальний номер".