Наталя Могилевська – справжня народна улюблениця українців. Володарка яскравого таланту, харизми і відмінного смаку, вона вже довгі роки радує нас щирою творчістю. Крім того, Наташа особистим прикладом і незвичайною силою волі надихає нас на самовдосконалення. За час перебування на шоу-бізнесовому Олімпі незалежної України Могилевська закріпила за собою не банальний образ секс-символа, а стала втіленням символу сильної і самостійної жінки-лідера. Тепер вона вже не тільки співачка і автор пісень, але і актриса, продюсер, педагог, бізнес-леді. Її біографія і життєві принципи гідні бути прикладом!

Могилевська схудла

Зріст, вага, параметри фігури: вагітність як діагноз

Справжнє ім'я: Наталя Олексіївна Могила. Для творчої самореалізації Наташа трохи змінила своє прізвище для благозвучності, але в кулуарах її все одно всі так і називають – Могила.

Зараз при зрості 163 сантиметри Наталя може похвалитися ідеальною вагою в 53 кілограми. Але так було далеко не завжди. Часто спалахували чутки про те, що вона вагітна через стрибки у вазі. Сама Могилевська над цим сміялася і визнавала: конституція її така, що вписується в принцип «погладшала – схудла залежно від сезону і настрою». Всі ми знаємо, як важко зберегти ідеальну фігуру, наприклад, восени, коли нападає туга, організм ослаблений, і весь час хочеться порадувати себе чимось смачненьким... Але вже з часів її блискучої участі в «Танцях із зірками» в минулому році ми спостерігаємо те, що вага Могилевської тримається на позначці стабільної стрункості.
Наталя не приховує, що такого результату їй вдалося досягти ні скільки завдяки дієтам і спорту, а скільки завдяки отриманню внутрішньої гармонії. До її феєричного повернення в український шоу-бізнес за допомогою шоу «Танці з зірками», ми довгий час не чули новин від народної улюблениці. Після сильного потрясіння від смерті матері (з мамою вона була дуже близька), давши тур, присвячений їй, Могилевська «пішла в себе». Вона вирішила зупинитися і пожити для душі, поїхала в Індію, там захопилася медитаціями – так змогла знайти внутрішню гармонію і щастя. У підсумку це надихнуло Могилевську прийти в свою ідеальну форму і скинути 25 кілограм. Про те, як це їй це вдалося, вона розповідає в книзі «Худеем вместе». Радимо скористатися, адже її система виключає шкідливі голодування і стан нещастя!

Могилевська жартує над дієтами

Популярні новини зараз

"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня

Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків

На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого

Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно

Показати ще

Родина

Наталя Могилевська народилася другого серпня 1975 року в Києві. Її вік на даний момент – 43 роки. А знак Зодіаку – Лев. А це означає, що бути яскравим і харизматичним лідером їй судилося за астрологічною природою.

Її тато, Олексій, був геологом і керівником виробництва. А мама, Ніна, працювала кухарем у ресторані від готелю «Інтурист». За радянськими мірками, це найпрестижніше місце в Києві, адже тільки там могли зупинятися іноземні гості.

У Наташі є старша сестра Оксана (різниця між ними – 10 років). Виховувалися вони в абсолютно ліберальних традиціях. Батьки ніколи не забороняли дочкам творчо самовиражатися, не вказували, а підтримували їх особистий вибір в сфері самореалізації, друзів, любовних відносин.

З сестрою у Могилевської дуже хороші стосунки, хоч вона рідко й скупо розповідає про неї в пресі, а та, в свою чергу, теж не дає жодних інтерв'ю.

Батько загинув, коли Наташа була ще дуже юною. Причому обставини смерті вона ніколи публічно не коментує, вважаючи це особистою і потаємної темою. А мама померла в 2013-му році, перенісши важку хворобу.

Портрет Могилевської

Біографія

Біографія Наталії Могилевської цікава ще зі шкільної лави. Виявляється, що з юних років вона була тією ще бунтаркою і виходила з неї досить проблемна дочка. Адже дісталася Могилевській радянська школа, де не було поваги до творчої особистості, а були суворі рамки, однакові для всіх. Тому-то нашій Наташі довелося несолодко. Вона протестувала проти усереднених канонів і значилася в педагогічних характеристиках як «особливо небезпечний елемент». Адміністрація навіть створила спеціальне співтовариство, члени якого спілкувалися з батьками її однокласників з попередженням про необхідність захищати дітей від Могилевської.

У підсумку Наталя насилу закінчила 9 класів і з поганим атестатом попрямувала в естрадно-циркове училище. Уже в 16 років вона захотіла жити окремо від батьків, і вони це їй дозволили, надавши можливість жити в орендованій квартирі. З тих пір в ній почав проявлятися нинішній характер. Як сама Могилевська розповідає в інтерв'ю: я вибрала для себе активність і силу – не хникати, не скаржитися, не піддаватися слабкостям, хай там що йти вперед до мети. Тоді ще вона вирішила, що найкращий спосіб зробити щось гарно – зробити це самостійно. Словом, і пронесла цей принцип через всю свою творчу кар'єру.

Могилевська перший альбом

Кар'єра

У 1990-му році почалося сходження Могилевської до зірок. Не можна сказати, що воно було легким. Час тоді був важкий, мама не могла дати доньці ніякого стартового капіталу, доводилося в дикий час якось виживати. Спочатку вона починає співати в фольк-театрі «Батьківщина». Пізніше поєднує це з виступами в Київському театрі естради, а також в оркестрі Київського цирку. Перша її зіркова робота полягала в підробці на бек-вокалі у Сергія Пєнкіна. А вже в 1994-му році (коли їй було 20) Могилевська випустила першу сольну пісню «Девчонка с волосами цвета лилии». Вона з'явилася завдяки її знайомству і співпраці зі знаменитим сьогодні поетом Юрієм Рибчинським. За нею пішли «Єрусалим» і «Пролісок». Величезною популярністю ці пісні не мали, бо ж звучали не з великих сцен або телеканалів (яких в принципі на той момент в Україні практично і не було). Зі своїми піснями починаюча зірка виступала на підмостках театрів, у яких працювала.

Щасливим квитком для Могилевської стала приголомшлива участь у фестивалі «Слов'янський базар» (1995 рік). Правда, перемогою її назвати не можна: хоч Наташа і отримала перше місце, але, по суті, воно було другим, адже конкурс присуджував ще Гран-прі. Тоді Могилевська програла югославському співакові Філіпу Жмахеру: про нього-то ніхто зараз і не згадає. В той момент Наталя по-справжньому відчула впевненість в своїх силах і вирішила завоювати український шоу-бізнес, а то і побудувати з нуля, адже ця сфера в незалежній Україні тільки починала зароджуватися.

Так, вона записує і випускає в люди свої перші хіти і кліпи. Але і не думає спочивати на лаврах, займаючись самозамилуванням. В цей же час Могилевська націлилася відточувати майстерність і отримати-таки вищу освіту – вступила до Київського Національного Інституту Культури і Мистецтв.

Справжній успіх приходить до Могилевської вже в 1997-му році – Україна насолоджується її першим альбомом з нехитрою назвою, але досить хорошим музичним змістом «Ла-ла-ла».

За ним підоспів і другий альбом – «Подснежник» (1998).

А ось і визнання на всіх рівнях не змусило себе довго чекати! У 1999-му її авторську пісню «Місяць» вже з нового альбому знову-таки з нехитрою назвою «Тільки я» визнали піснею року в Україні, а саму Наташу оголосили співачкою року. Молода артистка і не думає розслаблятися!

У 2001-му виходить четвертий альбом – «Я не такая».

2002 – альбом «Зима».

2003 – пластівка «Самое ... Самое».

У міленіум Могилевська входить вже артисткою з визнанням на офіційному державному рівні. У 2004-му вона отримує звання Народної артистки України. У цей же час важливим поворотом у її кар'єрі булала участь в програмі «ШАНС», де вона стає ведучою і продюсером.

2006 – вихід альбому «Відправила message». Але це не головна подія для Могилевської в цьому році. Зараз вона вперше бере участь в шоу «Танці з зірками». Її, здавалося б, уже абсолютна популярність піднімається просто на неймовірний рівень. Тепер її знають і за неї переживають буквально всі – від старого до малого. Вона стає скривдженою народною героїнею, яка, на думку, багатьох отримує в змаганнях несправедливе друге місце замість першого. А наш народ має величезну жалісливість. Здається, обкладинок журналів і уваги преси їй дісталося в сотні разів більше, ніж переможцю конкурсу Володимиру Зеленському. Зрештою, популярністьМогилевської а відповідно, і прибутки злітають на до захмарних висот, і замикає це коло – титул «Найкрасивіша жінка України».

Весь цей хайп Могилевська, як талановитий продюсер, використовувала по повній. Написала кілька пісень на цю тему, зняла кліп, створила спеціальний танцювальний концерт і відправилася в тур разом зі своїм партнером Владом Ямою. Підсумком в 2007-му став альбом «Цей танець».

Співачка не зупиняється на досягнутому і рухається з неймовірною швидкістю – у 2008-му випускає наступну платівку «Любила», а також «REAL O».

У цей же час вона стає продюсером «Фабрики зірок 2».

У 2009-му Могилевська відправляється в тур в рамках президентської гонки в підтримку Юлії Тимошенко. Також стає суддею в шоу «Голос. Діти».
Підсумком участей в шоу було створення продюсерського центру «TALANT SCHOOL», який вона заснувала спільно з чоловіком сестри. Цей центр займається просуванням її підопічних з різних проектів. Одна з яскравих сольних робіт того часу – сингл «Изменница».

Незабаром Наталю накривають зради від підопічних, смерть матері і творчий застій. Вона кидає все і вирушає до Індії на пошуки внутрішньої гармонії. Довгий час медитацій і знайомство з йогом-наставником Пайлот Баба Джі все-таки повернули Україні її невтомну і найяскравішу зірку. А повернення Могилевської було насправді феєричним. З піснею «Я завелась» вона знову стає лідером всіляких чартів.

Вона починає активно гастролювати, знову стає суддею «Голос. Діти », а також починає давати людям інформацію про здоровий спосіб життя і пошуки себе. На ці теми під її авторством вийшли і нові книги. Замикає все це коло її перемога в шоу «Танці з зірками. 10 років потому». Після нього з'являється нова «танцювальна» пісня «Я танцювала».

Могилевська з Ягольніком

Особиста життя

На початку свого творчого шляху Наташа познайомилася з Олександром Ягольником. Він, можна сказати, став першим і єдиним продюсером співачки. Зараз Могилевська яро заперечує, що саме йому зобов'язана злетом своєї популярності в молодості, але цілком згодна з тим, що між ними була любов і творча співпраця. Стосунки у них були дуже пристрасними і бурхливими – завдяки розставанням і примиренням Наталя написала багато зворушливих пісень. Але в 1997-му році після виходу першого альбому артистка остаточно розірвала хворобливі стосунки з Ягольником.

Наталя в усі часи дуже не любила розповідати пресі про своє особисте життя. Але в 2004-му році сколихнула громадськість гучним весіллям з молодим київським бізнесменом Дмитром Чалим. Правда, їх шлюб тривав навіть менше року. У коментарях до розлучення артистка заявила, що сімейна рутина не для неї і вона не може повністю віддаватися цьому на шкоду кар'єрі, як того вимагав Дмитро.

Через деякий час Могилевська починається зустрічатися з іншим підприємцем. Єгор Долинін – більш зрілий і досвідчений чоловік, який виховує трьох доньок від першого шлюбу. Вона відмінно влилася в цю сім'ю і прожила з Єгором в цивільному шлюбі тривалий час. Правда, про це нікому не розповідала і про її друге заміжжя всі дізналися вже через 5 років після початку їх стосунків. Правда, і тут співачці не вдалося знайти щастя в особистому житті. Як каже вона, все з тієї ж причини: чоловік ревнував її до роботи з кожним днем все більше і більше. У 2011-му вони остаточно розійшлися.

Навесні минулого року, коли Наталя повернулася з Індії в шоу-бізнес, то розповіла, що тепер вона нарешті знайшла щасливе кохання. Ім'я та особистість обранця тримає строго в таємниці, але натякає, що він «нетутешній» і професійно займається йогою.

Могилевська із сім'єю Дороніна

Цікаві факти

Нещодавно Наталя Могилевська зайнялася викладацькою діяльність в альма-матер: тепер вона професор кафедри шоу-бізнесу в КНУКіМ. У Могилевської є незвичайне хобі як для естрадної діви – вона вишиває і хвалиться своїми ручними роботами в соцмеражах.
Уже 5 років поспіль щороку першого січня Наташа їде в Індію на кілька місяців. Вона не називає це відпочинком, а вважає часом для медитацій і навчання у Пайлота Баба Джі.

Могилевська інтимне фото

Чутки: пологи і коханці

Про Наталю, як дівчину, яка вічно перебуває в пошуку кохання, ходять чутки в контексті її романів. Чого про Могилевську тільки не говорять, здається, новини про неї складаються в режимі онлайн: Могилевська вагітна, Могилевська – швидкі пологи, Могилевська чекає дитину ... Багатьох, напевно, дивує те, що дівчина в її віці до сих пір не обзавелася дітьми. Так буває – особистий вибір кожного.

Але найгучніша плітка про Могилевську – це романтичні стосунки з Владом Ямою. В різний час в цей список небезпідставно потрапляли продюсер Олег Воронович, хореограф Раду Поклітару, співак Петро Дмитриченко і навіть Ектор Хіменес-Браво.

Фото

Могилевська на перших "Танцях з зірками"

Могилевська з Дороніним

Могилевська на тренуваннях

Могилевська з наставником з йоги

Відео

Новини

Нещодавно Могилевська розповіла, як планує помститися суперниці
Могилевська розповіла, що думає про близьку старість:
Раніше Могилевська оприлюднила прощальний лист Кузьми

Посилання

Могилевська активно ділиться новинами зі своїми шанувальниками в Інстаграм: https://www.instagram.com/nataliya_mogilevskaya/
Також у неї є сторінки в ФБ і Твіттер: https://www.facebook.com/mogilevskaya і https://twitter.com/nmogilevskaya .
Офіційний ютуб-канал: https://www.youtube.com/user/Mogylevskaya?ucbcb=1
Офиційний сайт: https://mogilevskaya.com.ua/