Відома українська співачка і продюсер Наталя Могилевська, яка була задіяна в проекті "Ліга Сміху", часто ділиться з шанувальниками новинами свого життя і творчості в Instagram. Нещодавно ми розповідали, що артистка кардинально змінила імідж, тепер же вона похвалилася фотографією з відпочинку. Наталія опублікувала два фото, а у підписі до них вона розповіла про улюблені книги.

На фотографіях, які з'явилися в записі артистки, вона постала на огляд публіки в незвичному образі. Наталія відображена лежачи на травичці на території готелю Rixos Premium Seagate в Єгипті. Для прогулянки співачка одягла бежеву блискучу кофточку і світлі брюки. Її волосся розпущене, а на обличчі легкий макіяж. А ось на другому фото Могилевська, напевно, сама сфотографувала гарний захід сонця. У підписі до фото Наташа розповіла про те, що читає на відпочинку.

"Я дуже люблю прозу Ельчіна Сафарлі. Була можливість почитати трохи на відпочинку. Порадую вас кількома цитатами. У настрої цього фото: «Життя і люди – великий сад квітів. У кожного свої колір, запах, місце, історія. Але абсолютно всі вони улюблені сонцем. Тягнися до сонця, Фінік, чекай його, як би довго не лили дощі». «Знаю, ти не повернешся, але я все одно буду любити тебе. Завжди. Там, всередині, десь між неспокійним серцем і тугими ребрами, ти заповнив все сяючим світлом». «Деколи я думаю, що краще б тебе й не було, і тут же розумію, що краще тебе і немає…». Насолоджуйтеся. Всім гарного вечора. Фото: @a.gridik", - написала Могилевська.

Шанувальники не залишили без уваги таку публікацію свого кумира і почали активно коментувати і фото, і пост Наташі. Зірку засипають компліментами і побажаннями, а деякі навіть пропозиціями в коментарях до фото.

Нагадаємо, Могилевська шокувала шанувальників дивним захопленням.

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

"Період складнощів закінчується": ведичні астрологи назвали місяць, коли українцям стане легше дихати

Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Могилевська показала найрідніших.

Також портал "Знай.uа" писав, що Могилевська без спідньої білизни показала "фінальний номер".