Соня Євдокименко – 17-річна модель і співачка, яка є онукою відомої співачки Софії Ротару. Дівчинку навіть назвали на честь зіркової бабусі. Соня регулярно виставляє в соцмережах свої фото, на яких демонструє переваги своєї фігури. Так, вона явно у захваті від своїх довгих ніг, які подобаються і публіці, у зв'язку з цим дівчина регулярно отримує схвальні відгуки від своїх підписників в Instagram.

Так, нещодавно на своїй сторінці в соцмережі Софія опублікувала стильне фото, на якому демонструє українську красу на вулицях Кенсінгтона, що у Великій Британії. Дівчина зображена на жвавій вулиці, наче виходячи з кафе або будь-якого іншого приміщення. Видно, що погода в Кенсінгтоні не дуже балує – крізь густі сині хмари ледь просочуються промінчики сонця.

Соня Євдокименко вийшла на прогулянку в модному чорному комбінезоні з атласною оборкою, який підкреслив струнку фігуру дівчини і оголив витончену спину. Довге волосся моделі розпущене і м'якими хвилями спадає на плечі і спину, а на її обличчі легкий макіяж. В руці дівчина тримає свою чорну курточку, вона не дивиться в камеру, але злегка посміхається.

У підписі до фотографії Соня Євдокименко написала: "Who’s ready for the weekend?!", що можна перекласти, як: "Хто готовий до вихідних?!". Фолловери Соні, яких налічується в Instagram вже понад 100 тисяч, не пройшли повз і почали активно коментувати фото. Дівчину буквально засипають компліментами в коментарях до знімка, фани в захваті від її природної краси та елегантного стилю.

Нагадаємо, онука Ротару вразила мережу красою і отримала благословення від Лагерфельда.

Популярні новини зараз

У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки

Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що юна племінниця Софії Ротару позбавила користувачів сну пікантним фото.

Також портал "Знай.uа" писав, що внучка Ротару побувала в зимовій казці і підкорила всіх миловидним личком.