17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в Instagram, на яких вона демонструє, як проводить свій час у Парижі.

Внучка Софії Ротару вирушила в наймодніші столиці світу щоб продовжувати розвивати свою кар'єру. Вона сумлінно поповнює портфоліо красивими фотосетами на атмосферних вулицях.

Зараз Соня перебуває в "місті всіх закохани" і днями запостила в профіль цілу добірку ефектних паризьких фото.

Частинку цієї розкоші Соня Євдокименко показала в своєму Instagram: неспішні сніданки з кавою і ароматними круасанами, прогулянки в парку і романтичними вуличками французької столиці - ось, як проводить свій час між зйомками і роботою внучка Софії Ротару.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Комунальники "наплювали" на мораторій: встановили незаконні тарифи та змушували переплачувати

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"

Показати ще

Нагадаємо, що Соня - дочка музичного продюсера Руслана Євдокименка, єдиного сина Софії Ротару. Дівчина вже кілька років намагається себе в модельному бізнесі.

На початку 2017 року Софію Євдокименко визнали найкрасивішою моделлю України – дівчина перемогла в номінації "Краща модель" в рамках українського Тижня моди.

Сьогодні Соня є обличчям відомих брендів та успішно дефілює на подіумах різних тижнів мод по всьому світу. І вже ніхто не сумнівається, що онучка Софії Ротару незабаром може стати такою ж популярною, як і її легендарна бабуся.

Нагадаємо, недавно онука Софії Ротару опублікувала фото із Сен-Тропе, на якому позує в красивому вечірньому платті з глибоким вирізом, оголивши засмаглу ніжку.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Софія Євдокименко привітала свою маму з Днем матері в Instagram відвертим фото у "голій" вишиванці.

Також "Знай.ua" писав, що онука Софії Ротару Софія Євдокименко продовжує підкорювати модельний світ, активно знімаючись в нових фотосетах.