Внучка відомої української співачки Софії Ротару 17-річна Соня Євдокименко порадувала своїх шанувальників в Instagram новими знімками. На фото дівчина продемонструвала, чим вона займається у французькій столиці.

Стало відомо, що внучка Софії Ротару поїхала до Європи, щоб підзаробити і продовжити свою модельну кар'єру. Варто зазначити, що і на батьківщині це в неї виходило, проте, дійсно, потрібен "поштовх".

Українська красуня постійно поповнює портфоліо красивими фотосетами з атмосферних паризьких вулиць. Так, зараз Соня знаходиться в "місті всіх закоханих" і днями запостила в профіль цілу добірку ефектних паризьких фото.

Популярні новини зараз

Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році

Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що українська співачка Софія Ротару зворушила фанатів в мережі, привітавши покійного чоловіка із сімейним святом, який так і не відбувся, - Днем весілля.

Чоловік відомої української і радянської співачки Софії Ротару-Анатолій Євдокименко пішов з життя у 2002 році. На своїй сторінці в Instagram артистка поділилася архівних знімком, на якому зображена разом з чоловіком.

Варто нагадати, що 17-річна Соня Євдокименко поділилася новими фотографіями в своєму Instagram, на яких позує в одязі, що підкреслює її довгі ноги. Внучка Софії Ротару продовжує захоплювати відмінним почуттям стилю і стрункою фігурою. Напередодні вона розмістила в інтернеті свіже фото, на якому зображена в стильному вбранні: міні-шортах і сорочці з рукавами "летюча миша".

Користувачі мережі просто в захваті від образу молодої манекенниці. "Чудова", "Сама досконалість", "Ідеальна", - пишуть шанувальники дівчини.

Нагадаємо, смердючі гримерки і свіжі яйця: Ротару зізналася, від чого сходить з розуму.

Як повідомляв Знай.uа козачка Ротару мовчки поглумилася над Кобзоном.

Знай.uа писав, втратила багато крові: Ротару не на жарт налякала фанатів.