Перша музична відеоробота гурту DakhaBrakha за останні 5 років, нова пісня Сергія Бабкіна із зіркою "Голосу країни" та "Гаївка" від гурту "GG ГуляйГород" і американського екстрасенса. Пропонуємо твоїй увазі наш дорогий читач добірку україномовних музичних новинок.

Ви готові оцінити новітні українські пісні? Поїхали!

DakhaBrakha - Monakh (кліп)

Український етно-хаус гурт DakhaBrakha випустив музичне відео на пісню Monakh, яке стало першим кліпом колективу за останні п'ять років.

DUDA ft. Сергій Бабкін — Крила (кліп)

Популярні новини зараз

Упустив Дантес і впіймав Кацурін: найвідвертіші і не зовсім чесні фото Наді Дорофєєвої

"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів

Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру

Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати

Показати ще

Колишній лідер групи 5nizza, Сергій Бабкін та учасник сьомого сезону популярного вокального шоу "Голос країни" Роман Дуда (DUDA) представили кліп на спільну україномовну композицію під назвою "Крила".

Фагот — мантра (кліп)

Лідер гурту "ТНМК" Фагот опублікував кліп на пісню "Мантра", яка увійшла в саундтрек українського фентезі-фільму "Сторожова Застава".

Jazzforacat і Валерій Харчишин — Горизонт (відео)

Ви легко впізнаєте голос фронтмена "Другої Ріки" у свіжій роботі під назвою "Горизонт", записаної разом з Сергієм Асафатовим, вокалістом вінницької команди Martovi Orchestra в рамках його акустичного сайд-проекту Jazzforacat.

5 Vymir - Ламай (кліп)

Київський інді-гурт 5 Vymir оприлюднив свій четвертий офіційний ролик, і тут дійсно є на що подивитися. Режисером кліпу "Ламай" виступив Андрій Бондар, за задумом якого, головні герої ролика складаються з символічного візуального колажу, унікального для кожної конкретно взятої людини.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що відомий український продюсер, репер і зірковий тренер шоу "Голос країни" Потап дуже активно веде свою сторінку в Instagram. Нещодавно знаменитість виклав спільний знімок з Настею Каменських з далекого минулого.

Нагадаємо, Седокова шокувала голосом без фонограми: "краще радуй інтимними фото".

Як повідомляв Знай.uа Полякова показала неймовірну схожість з Кіркоровим: не впізнати, щось неймовірне.

Також Знай.uа писав, YouTube Music для Android отримав довгоочікувану функцію.