У середу, 10 жовтня, стало відомо, що пісня "Плакала" популярної української групи KAZKA, яка стала хітом в Україні, увійшла в ТОП-10 світового чарту сервісу Shazam.

Про це повідомив український продюсер Юрій Нікітін на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

У публікації Нікітін підкреслив, що це перший раз в історії української музики, коли пісня українською мовою викликає подібний ажіотаж.

"Трек KAZKA "Плакала" увійшов до ТОП-10 пісень світового чарту Shazam. І як пишуть експерти - це перший випадок в історії української музики (і не тільки української), коли пісня українською мовою викликає такий резонанс у світі", - заявив продюсер групи.

Популярні новини зараз

Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень

Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Відзначимо, що "Плакала" – це пісня про дівочу долю, про здібності українок відроджуватися навіть через гіркі сльози, про чинний рецепт стирання поганих спогадів.

"Це відео – ода нашим жінкам і подяку за натхнення, любов і силу", - розповіла раніше солістка групи Олександра Зарицька.

Крім того, тільки аудіозапис пісні зібрав понад 56 мільйонів прослуховувань на відеохостингу YouTube.

Довідка: KAZKA — музична група, що грає в стилі experimental metal з елементами електро-фолку. "Відкриття 2017 року" за версією музичної премії YUNA і "Дебют 2017 року" за версією музичного видання Karabas Live. Успіх групі принесла пісня "Плакала", яка побила відразу кілька українських рекордів у сфері музики. Склад: Олександра Зарицька, Микита Будаш і Діма Мазуряк (з 2018 року). Продюсуванням і менеджментом групи займається Юрій Нікітін і компанія mamamusic.

Нагадаємо, що кліп на пісню "Прірва" групи The Hardkiss, який був випущений 9 січня 2016-го, перетнув позначку 25 млн переглядів.

Як повідомляв портал Знай.uа, співачка Tayanna у своєму кліпі на пісню "Фантастична жінка" з'явилася в купальнику на пляжі. Кліп було знято українським режисером Аланом Бадоєвим з допомогою трьох телефонів.

Також портал Знай.uа писав, що співачка Даша Астаф'єва випустила кліп на свою нову пісню "Fetish".