Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями та подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.

На фотографіях, які з'явилися в записі Тіни Кароль, вона постала на огляд публіки на сцені пісенного шоу "Голос країни". Як видно на знімках, артистка змінила кілька нарядів і заспівала в дуеті з двома чоловіками. Так, на першій фотографії Тіна Кароль відображена у тренерському кріслі у неймовірно красивому довгому небесно-блакитного кольору платті на тоненьких бретельках з флористичним принтом. Це вбрання підкреслює і трохи оголює пишний бюст співачки і її тендітні плечі.

На другій фотографії Тіна Кароль відображена вже на сцені, де вона співає разом з учасником "Голосу країни" зі своєї команди Андрієм Хайатом і тримається з ним за руки. Співачка в тому ж платті, з розпущеним волоссям і незвичайною прикрасою на ньому, а на її обличчі яскравий макіяж. А ось на 3-6 фотографіях Тіна Кароль співає вже в дуеті з групою Бумбокс. Для номера на сцену навіть винесли шкіряний диван, на якому співачка звивається в сексуальних позах.

Як відомо, нещодавно Кароль і Хливнюк презентували україномовний хіт "Безодня", очевидно, що саме його артисти і виконали на сцені "Голосу країни". Цікаво, що для цього номера Тіна Кароль переодяглася в червоне довге плаття з флористичним принтом, в якому вона з'явилася в кліпі на пісню "Безодня". Шанувальники в захваті від цих фото і засипають зірку лайками і компліментами в коментарях.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Популярні новини зараз

Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною

Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережу чуттєвим фото.