Популярна українська співачка Тіна Кароль показала в соціальній мережі Instagram новий знімок з чергової фотосесії. На ньому зображена незручна ситуація, в яку потрапила зірка. Так, на фото Тіна крокує по пішохідному переходу і в цей момент у неї злітає картатий шарф. Все це відбувається посеред вулиці.

"Той випадок, коли шарф злетів і ти затримав транспорт на світлофорі! Звичайно ж, ти починаєш спілкуватися з шарфом: "ну, навіщо ж ти злетів"? Що викликає подвійний подив у водіїв і перехожих! З ким було?", - підписала фото співачка.

Зазначимо, що на чорно-білому знімку Тіна Кароль позує в довгому плащі, широких розкльошених штанах і з затишним шарфом на шиї. Ще кілька фотографій з цієї фотосесії співачка опублікувала на своїй сторінці напередодні. Серед них є й кольорове фото, на якому видно, що плащ, який Тіна обрала для зйомки, яскраво-жовтого кольору, брюки - темно-бежеві, а шарф хоч і в клітку, але підходить по кольоровій гаммі до всього образу.

Шанувальники в захваті від такої теплої осінньої фотосесії своєї улюблениці і засипали її компліментами в коментарях.

"Ви як завжди прекрасна", "Зашибісь фоточка", "Тіночка, щастя вам", "Класне фото. Із задоволенням дивлюся Ваш Instagram! Обожнюю гарні фото. Сподіваюся коли-небудь навчуся створювати таку красу", "Фото дуже гарне. Богиня", "Мені здається водії всі були в ступорі побачивши Вас, богиню. Я б напевно кинула кермо", "Навіть коли злетів шарф, ти залишаєшся прекрасною", - пишуть захоплені користувачі.

Популярні новини зараз

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Показати ще

Раніше повідомлялося, що Тіна Кароль у короткій сукні показала яйця, фанати просять помацати. Популярна українська співачка Тіна Кароль показала в соціальній мережі еротичне фото, яке спровокувало хвилю суперечок серед її шанувальників. Фото співачка виклала на своїй сторінці в Instagram.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.uа" писав, що Тіна Кароль показала уривок свого виступу, однак фолловери помітили недобре.