Відома українська співачка, солістка групи "время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим знімком. 21 квітня знаменитість відсвяткувала своє 29-річчя, вирушивши з чоловіком Володимиром Дантесом в Амстердам. Так, артистка виставила дуже романтичний чорно-білий кадр з коханим, позуючи на тлі будинків і каналів, а ще зізналася в любові яскравому місту.

"Амстер, ти кайф 🖤", - лаконічно підписала щаслива Дорофєєва. Фолловери ж взялися коментувати: "Які прекрасні♥️", "Надя,ти найкраща😍Чекаємо назад додому😍", "Ви - найкраща пара 😻💔", "З днем народження, Надюша 😻😻❤🎉 Здоров'я тобі і твоїй родині самого міцного ❤❤ І більше відпочинку ❤", "Дуууже кльові фото😍", "Ви такі гарні разом😍💕🔥", "Дуже красива пара👍", "Молоді і красиві 👍🏼", "Ваші фото і ви - це кайф!".

Популярні новини зараз

За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону

Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося

Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.