Відомий російський співак, кумир мільйонів дівчат-підлітків 90-х Діма Білан часто тішить шанувальників новими фотографіями на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram. Співак не втомлюється підігрівати інтерес фоловерів до свого життя і в цей раз показав нове сценічне фото. На знімку, який з'явився в записі співака, він постав на огляд публіки під час виступу з тростиною в руці.

Як видно на фото, Діма Білан вийшов на сцену в усьому чорному – на ньому вузькі брюки, сорочка і якась дивна довга накидка. При цьому артист відображений в незвичайній позі – він під час співу вигнувся назад, тримаючи в одній руці мікрофон, а в другій тростину. Як відомо, співак нещодавно пережив операцію на нозі і з того часу ходить з паличкою. І навіть виходить з неї не сцену, як видно на фото.

У підписі до фотографії Діма Білан розповів, що тростина вже стала частиною його образу. "Тепер і такий образ освоєний, одноногого пірата. А взагалі #Вільнюс вилікували ви мене, тепер я паличку беру майже тільки для образу, майже! #білан #димабилан", - написав Діма Білан. Шанувальники артиста не залишили без уваги таку публікацію свого кумира. Співака засипають компліментами і побажаннями якнайшвидшого одужання в коментарях до фото.

"Це був по-справжньому вибуховий вечір!", "Нехай цей день буде наповнений тільки радістю та безліччю приємних моментів! Обіймаю і дуже люблю!", "Діма! Наш дорогоцінний! Доброго, ласкавого Вам ранку!", "Ваша тростинка вже як образ склався! Ну і ви вчора дали жару, ми всі під враженням. Браво вам і всій команді, було щось грандіозне", "Діма, бережіть себе, удачі Вам", "Здорово, що тростина потрібна майже тільки для образу, але все ж не квапся, Дім! А скоро вже і стрибати почнеш, ще трошки почекати!", - пишуть в коментарях до фото.

Нагадаємо, Діма Білан переманив "наречених" Єгора Кріда і добре з ними відірвався.

Популярні новини зараз

Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп

Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках

Астролог побачив у травні "лихо" для України

Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що нові фото Діми Білана не на жарт налякали його фанаток.

Також портал "Знай.uа" писав, що Діма Білан записав відео, в якому розповів всю правду про ДТП.