Відомий російський виконавець Діма Білан прискакав за званням заслуженого артиста у Великий театр на милицях. Мабуть, йому так не терпілося отримати заповітну нагороду, що навіть травма зупинити не змогла.

Відео з церемонії Білан опублікував на своїй сторінці в Instagram. Не обійшлося без вдячної промови:

"Насамперед хочу сказати спасибі всім моїм дорогим серцю людям – тобто вам, друзі. Всім, хто писав листи, підтримував мене, був і залишається шанувальником моєї музики і мого шляху. Це наша нагорода!". написав під постом Діма Білан

Артист з'явився на церемонії в синьому костюмі, білій сорочці та червоній краватці. Найяскравішою "родзинкою" його образу стали милиці.

"Все починається з нас самих. Трудитися, вибиваючи іскри, у професії – це головне! Радий служити душам людей! Спасибі вам за цю оцінку, бути потрібним – ця ідея одна з головних! Приємно бути офіційно оціненим главою нашої країни!". відзначив у супроводі до посту щасливий виконавець

Діма Білан

Популярні новини зараз

Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки

Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень

Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики

Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів

Показати ще

В коментарях серед численних шанувальників привітання залишили і колеги Діми Білана. Це Філіп Кіркоров, Яна Рудковська, Юліанна Караулова, Олена Кулецька, Катя Лель, В'ячеслав Манучаров, Юлія Зиміна, Липа Тетерич та інші.

Нагадаємо, що в Кремлі відбулося вручення другої Міжнародної професійної музичної премії BraVo, яку, як і раніше, відвідали найкращі артисти Росії і світу.

Діма Білан

Підвищена увага публіки була прикута до Діми Білана, який переніс і скасував чимало своїх виступів. Він виконав композицію "Блискавка", при цьому співака винесли на сцену під руки, після чого посадили на стілець, і він працював весь номер у такому положенні. Так само Діму забрали і за куліси – самостійно пересуватися він поки не може.

Як повідомляв портал "Знай.uа", нещодавно Діма Білан вирішив порадувати своїх фанатів селфі зі стягнутої футболкою, однак після того, як почитав коментарі, сильно пошкодував про це.

Також "Знай.uа" писав, що відомий продюсер Яна Рудковська розповіла, що зробить зі своїм сином, якщо він виявиться нетрадиційної орієнтації.