Відома українська співачка, переможниця "Євробачення", а з недавніх пір – ще молода мама, Джамала часто радує шанувальників новинами свого творчого життя в Instagram. Цього разу співачка опублікувала фото, на якому позує в стильному образі, а в підписі до нього вона розповіла про свій виступ у Національній опері України

На фотографії, яка з'явилася на сторінці Джамали, вона постала на огляд публіки в незвичайному вбранні на сцені Національної опери України. Як виявилося, артистка виступила на концерті оркестру "НАОНІ", який святкує своє 50-річчя. Для виходу на сцену Джамала наділа різнобарвну геометричного принта кофтинку і бордові брюки-кльош оригінальної форми. Поверх усього цього співачка накинула білу накидку незвичайного фасону. На ногах співачки чорні босоніжки на високих підборах. Її волосся розпущене, а на обличчі яскравий сценічний макіяж.

У підписі до фотографії Джамала розповіла про свій виступ на ювілейному концерті оркестру. "Ще один вечір в скарбничку моєї пам'яті - 50-річчя оркестру НАОНІ! Тільки уявіть! Минали роки, часи невизначеності, а НАОНІ залишались однією командою! 50 років оркестр прославляє українську музику та українські народні інструменти. І так чудово, що НАОНІ залишаються сучасними, переробляють аранжування, співпрацюють з різними виконавцями. Дякую, що запросили на свій концерт! Дякую, що ви є!", - зворушливо написала Джамала в підписі до фото.

Шанувальники не залишилися байдужими і почали коментувати публікацію Джамали. Фоловери в захваті від розкішного образу співачки на фото і засипають її компліментами в коментарях. Також користувачі діляться враженнями від виступу Джамали в Національній опері України.

Нагадаємо, Джамала змінила образ заради культового глянцю.

Популярні новини зараз

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час

Показати ще

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Джамала показала фанатам підрослого сина.

Також портал "Знай.uа" писав, що Джамала пожартувала над шанувальниками, виклавши зворушливий знімок.